Škola Mills Čelákovice

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8853
18.5.24 15:01

@llenka-li mám je tři děti a je mi 44 a též uvažuji o studiu..diplomovaná všeobecná sestra nebo sociální práce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1254
18.5.24 21:59

@jezinka všeobecná sestra už je pro letošní rok plná…ale jdete do toho. Taky mám strach, jestli to po těch letech ze školy vůbec jsem schopná zvládnout, tak se proste uvidí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8853
19.5.24 10:23

@llenka-li …UVIDÍME :think:…ještě je též v plánu jedno :oops: :mrgreen: miminko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1254
19.5.24 21:44

@jezinka ty jo, tak to smekám, ze mas sílu v tomhle věku. Já musim říct, ze mi tohle poslední dalo fakt hodně zabrat…Byla teda fakt náročná, pořad je. Takže 1.rok byl jen pláč a non stop na ruce, ve druhem roce skoro jenom pláč a non stop na ruce a teď ji byli dva roky a dost mluví, takže pokud všichni cely den skaceme podle ni a ze je to fakt vrchní udělovač úkolů, tak je to zalité sluncem a pořad se smeje, ale jakmile ji nevyhovime, opět obr pláč a scéna…Jsem strašně zvědavá, co z tohohle mrnouse vyroste :lol: a už tenkrát jsem zvažovala, jestli školu nebo to poslední mimi. Tak teď konečně u mě uzrál čas na školu 😁 Jen už nemám odvahu na vejsku, tak alespoň ta voška, ať nemusím za kasu do Lidlu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1254
19.5.24 21:44

@jezinka ty jo, tak to smekám, ze mas sílu v tomhle věku. Já musim říct, ze mi tohle poslední dalo fakt hodně zabrat…Byla teda fakt náročná, pořad je. Takže 1.rok byl jen pláč a non stop na ruce, ve druhem roce skoro jenom pláč a non stop na ruce a teď ji byli dva roky a dost mluví, takže pokud všichni cely den skaceme podle ni a ze je to fakt vrchní udělovač úkolů, tak je to zalité sluncem a pořad se smeje, ale jakmile ji nevyhovime, opět obr pláč a scéna…Jsem strašně zvědavá, co z tohohle mrnouse vyroste :lol: a už tenkrát jsem zvažovala, jestli školu nebo to poslední mimi. Tak teď konečně u mě uzrál čas na školu 😁 Jen už nemám odvahu na vejsku, tak alespoň ta voška, ať nemusím za kasu do Lidlu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
20.5.24 08:20

@llenka-li jazyk udělal každý, je to písemný test a dá se to naučit (angličtina, němčina). Taky mám dvě děti a k tomu práci na plný úvazek. Člověk to musí prostě zkusit, jestli mu to bude vyhovovat a pak se rozhodnete :) Jde to v každém věku, ve třídě jsme věkově cca 23 - 50+ a z různých oborů, je mezi náma dost vysokoškoláků, kteří nejsou spokojení ve svém oboru, nebo potřebují změnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1254
20.5.24 23:00

@De18 tak to jsou dobré zprávy. Jazyk se chci začít učit už dlouho, takže tohle mě alespoň nakopne..a věk mě těší, říkala jsem si, abych tam nebyla nejstarší :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nominovaná
22.9.24 19:36

Kurz AP Mills

Ahoj, je tu někdo kdo dělal teď někdy kurz Asistenta pedagoga v Millsu v Čelákovicich.?
Potřebovala bych trošku poradit s tématy co budou v testu. :) případně jestli si někdo pamatuje co tam bylo za témata.? :)
Dělám ho prave teď a přijde mi těch informaci hrozně moc. Potřebovala bych se B tom trosku zorientovat, co je podstatné a musím vědět a co zas tak podstatné není. 🙏

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze