Škola Mills Čelákovice
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Lollitka a něčím, jak to skloubim s prací. Asi bych musela změnit prací, jít do nemocnice jako sanitář. Nevím, jestli budu mít tu odvahu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@g.sandova píše:
@Lollitka a něčím, jak to skloubim s prací. Asi bych musela změnit prací, jít do nemocnice jako sanitář. Nevím, jestli budu mít tu odvahu
Aha a ty neděláš vůbec v oboru? Zas v tom je lepší Mills, že má školu jen 3 dny měsíčně (nebo za nás to tak bylo), ale zas je tam na sestru taky hodně praxe, myslím, že ani všechna dovolená by ti to nepokryla, ale jistá si nejsem, jak to přesně s praxí je.
Kdybys pracovala jako sanitář, tak by ti asi někde vyšli se školou vstříc. Ale zas upřímně sanitáře bych děla nechtěla, je to podle mě opravdu náročná práce a ani by mě to moc nebavilo a taky to asi není moc placené, ale zas kdyby to bylo dočasně s vidinou sestry…
A na VŠ na všeobecné ošetřovatelství nechceš? Kamarádka studuje takhle sestru kombi a chodila k tomu do práce mimo obor snad na plný úvazek. I když zas říkala, že s praxí je to mizerné, že jim nikdo nic neukazuje, k ničemu je nepustí… Já když chodila na toho 5.května na VOŠ na denní, tak s námi na praxe chodili i vyučující a hned nás ke všemu brali. Nevím, jak je to na kombi na VOŠ.
No každopádně to dobře promysli a moc ti držím palce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lollitka no praxe je objem všude stejný tomu se nelze vyhnout.
Jsem vlastně zdravotní pracovník ale zároveň s tím ošetřovatelstvím nejsem v kontaktu.
Ano, ta sanitářka, je to samozřejmě nouzová a vím, co to asi obnáší
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@g.sandova píše:
@Lollitka no praxe je objem všude stejný tomu se nelze vyhnout.
Jsem vlastně zdravotní pracovník ale zároveň s tím ošetřovatelstvím nejsem v kontaktu.
Ano, ta sanitářka, je to samozřejmě nouzová a vím, co to asi obnáší
Ahoj, jj, to je mi jasné, že na všech VOŠ všeobecná sestra je stejný rozsah praxe, ale jen zas Mills má tu výhodu, že teorie je jednou měsíčně, takhle bys musela chodit jednou týdně, jak jsi psala, ale tak snad se ti to nějak podaří skloubit s prací. Tak pokud už jsi zdravotník, tak to je fajn, víš, do čeho půjdeš. Moc ti držím palce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky, je zde někdo, kdo studuje DFA? Přečetla jsem celou diskuzi a opravdu nevím…na druhou stranu jsem slyšela, že proběhly nějaké personální změny a studuje se už lépe. Mohl by se někdo vyjádřit, aspoň základně, jak jste spokojeni?
- Citovat
- Upravit
@hanusha.a píše:
@Duble distancne asi každý za poslední dva roky, já jsem teď studium na všeobecné sestře ukoncila.
Dobrý den, a jak prosím hodnotíte studium všeobecné sestry na této škole? Jsem praktická sestra a rada bych si všeobecnou dodělala kombinovaně při práci, ale ty recenze tady na školu mě dost děsí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Sociální práce MILLS
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda je tu někdo, kdo studuje/studoval sociální práci na Mills. Jak to funguje, jaké jsou zkoušky, jestli se to dá zvládat s prací. Děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mills 2024 DFA
Pro: možnost studia při zaměstnání, učitelé z praxe jsou super, zajímavost oboru
Proti: narocne požadavky na anatomickou teorii - 50% odchod studentů, chaos v organizaci, zmeny na poslední chvili (i po zaplaceni ubytovani např.), spatna kvalita nekterych dulezitych studijnich materiálů, absence elektronickeho systému, vybaveni laboratoře i uceben slabší
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tajemna paní K a aktuální zkusenosti
Mužu se prosím zeptat, kdo je ta paní K.? Teď tam asi už není, nevidím ženu s příjmením na K. Chtěla bych letos na DFA, Ústí kombi neotvira a Jihlava je o dost dal…je to tam pořad tak „hrozné“ bez šance dostudoval?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tajemna paní K a aktuální zkusenosti
@llenka-li paní K neznám ale jsem na konci prváku, chce to sebezapření, pevné nervy a půjde to ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@De18
Jaké tam mají prosím požadavky na znalost jazyka? S tím trochu bojuju, jsem ze školy už moc dlouho ![]()
Přemýšlím nad oborem DZL, ale stale nejsem uplně rozhodnutá, přece jen jsem už asi stará a navíc bych musela změnit zaměstnání, ve stavající by mi neumožnili volno na praxi jinde.. ![]()
- Citovat
- Upravit
@De18 ty jo, i to mě děsí…ale přihlášku jsem podala. Proste to buď půjde nebo ne. Mám doma děti, velký dům. Musím tedy fungovat hlavně doma, tak snad to půjde skloubit. Rekvalifikace by mi pomohla…Jak probíhal rok, ze vseho trvali na zkouškách nebo někde stačil test, započet z průběhu roku?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@SestraHuňková tak s jazykem budu taky bojovat. Je mi 37, od střední jsem aj neviděla, takže už neumím kvaknout ani slovo, bude to tedy boj a počítám s douckem jazyka ještě mimo 🙄 Jinak mám 4 děti, takže strach z toho, jestli to dam opodstatněný, můj mozek má nejlepší leta dávno za sebou a doufám, ze tam nebudu jediná stará 😩 🙈
- načítám...
- Citovat
- Zmínit