Škola Mills Čelákovice

9216
24.7.11 21:51

škola Mills Čelákovice

ahoj, najde se tu někdo kdo studuje (nebo se chystá) tuhle školu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8671
25.7.11 08:59

Ahoj, já přemýšlím o kombinovaném studiu sociální práce, ale to až nejdřív příští rok. Jak jsem se ale dozvěděla, třeba tento rok nebyl obor vůbec otevřen - nedostatek uchazečů.
Ty bys chtěla jít na jaký obor?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9216
25.7.11 13:31

Já chci zkusit kombinovaně farmaceutický laborant.nastupuju v září :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
25.7.11 15:25

Budu ti držez palce, abys to všechno dobře zvládala :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nigtwish
27.8.11 15:03

Ahoj nastupuji na tentýž obor, taky v záři (kombin. studium) byla si už u zápisu nebo jdeš teď kom v pondělí?

• Citovat
  • Upravit
9216
27.8.11 22:41

ahoj, u zápisu jsem už byla, ty jdeš teď na druhé kolo?
Taky budu studovat dálkově

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nightwish
28.8.11 11:18

Ahoj, já jdu na zápis zítra, jak to prosim tě probíhalo, bylo vás tam hodně, v kolik jste zhruba skončili? díky

• Citovat
  • Upravit
9216
28.8.11 12:17

nechceš se přihlásit abych mohla napsat SZ?
nebo mi napiš na mail, můžem pokecat
jarok1@centrum.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4613
3.2.12 20:25

Holky - jaké jsou vaše zkušenosti? Přemýšlím o studiu letos - Sociální práce - kombinovaně.
Je tu ještě někdo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9216
7.2.12 07:00

janinko mám za sebou půl roku, zatím to jde, ale mám jiný obor tak moc neporadim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
7.2.12 10:05
jaanniinnkkaa píše:
Holky - jaké jsou vaše zkušenosti? Přemýšlím o studiu letos - Sociální práce - kombinovaně.
Je tu ještě někdo?

Taky bych ráda na tento obor, ale nevím, zda se najdou finance :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4613
7.2.12 12:45
Tánik píše:
jaanniinnkkaa píše:
Je tu ještě někdo?
Taky bych ráda na tento obor, ale nevím, zda se najdou finance :(

a to je právě to stěžejní… Obor by se mi líbil al nevím zda jsou to dobře investované peníze, zda to vážně stojí za to.. a pak se najde uplatnění… A chtěla bys už tento rok?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
7.2.12 13:25
jaanniinnkkaa píše:
Tánik píše:
jaanniinnkkaa píše:
Je tu ještě někdo?
Taky bych ráda na tento obor, ale nevím, zda se najdou finance :(
a to je právě to stěžejní… Obor by se mi líbil al nevím zda jsou to dobře investované peníze, zda to vážně stojí za to.. a pak se najde uplatnění… A chtěla bys už tento rok?

Minulý rok jsem tady zakládala diskuzi a ptala se na zkušenosti obecně s VOŠ sociální a spousta holek mi napsala, že když už tento obor, tak radši VŠ. Že je prý pak větší šance na uplatnění :roll: Jenže na VŠ si netroufám a mám obavy (přiznám se dobrovolně), že nevím, zda bych úspěšně složila zkoušky :oops: Ráda bych se věnovala pak práci s tělesně postiženými lidmi a kdybych měla aspoň tuto školu, bylo by se od čeho odpíchnout. Jen nějakou akreditaci nechci… Chtěla bych studium zkusit už tento rok. Myslím, že se to s dítkem časově zvládnout dá. A ty by ses pak chtěla čemu přesně věnovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4613
7.2.12 13:38

No popravdě si nejsem ještě úplně jistá.. DOteď jsem práci měla, ale úplně mimo… Jenže to dojíždění mi moc nedá a zvlášť teď s malým. Uvažuju o nějakým zájmovám kroužku pro děti, výpomoc v lesní školce a podobně. prostě být co nejvýc se svým synem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
7.2.12 14:27

Tak uvidíme, jak se to u obou vyvine… třeba se pak potkáme v lavici. Držela bych ti místo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze