Škola Mills Čelákovice

Napsat příspěvek
Velikost písma:
džůl
11.10.12 13:52

Hned to napravím jen co přijdu na to, jak se zaregistrovat :D

• Citovat
  • Upravit
džůl
11.10.12 13:56

Tak jsem se zaregistrovala, ale jako nováček zatím nemůžu posílat SZ :zed: :D

• Citovat
  • Upravit
9216
11.10.12 16:43

Jak to? proč bys nemohla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
11.10.12 19:34

Že se ptám tak hloupě, co je SZ? :idea:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
11.10.12 19:44

Klid, úplně džůl chápu. Taky jsem měla takové pocity. Rozhodně nemám žádnou chemicky zaměřenou školu a po první konzulzaci jsem byla úplně hotová :jazyk:
Z první hodiny chemie a pak z dalších jsem měla pocit, že jsem z jiné planety. Vůbec jsem nevěděla o čem je řeč :think:
Které předměty jsou důležité? No jasně, že všechny :pankac: Ne, dělám si srandu. Musíš umět všechno, ale nejdůležitější jsou ty k absolutoriu (když se k němu doškrabeme :mavam: ). To neznamená, že Ti někdo něco tady odpustí. Hodně často uslyšíš-předpokládám, že toto všichni znáte nebo to musíte znát. Ale odkud? :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9216
12.10.12 08:56

No je fakt že mě dodnes každá hodina srazí na kolena, po dni kdy tam sedim od 8 od rána do 7 do večera jsem hotová.
Důležité jsou všechny hlavně v tom že je musíš mít splněné, jinak tě nepustí dál

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mall
15.10.12 15:41

Mills

Být Vámi tak také nastoupím na jinou školu. Je to tam fakt síla..kladou důraz na věci, které v praxi nevyužijete. Nás bylo v prvíku snad 65..teď nás je okolo 20…Myslím si, že mají šílené nároky, oproti jiným školám, a to jsem měla tu možnost ty podklady a okruhy vidět je to fakt šílený rozdíl. Hodně štěstí těm co se ještě drží…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.10.12 17:18
@mall píše:
Být Vámi tak také nastoupím na jinou školu. Je to tam fakt síla..kladou důraz na věci, které v praxi nevyužijete. Nás bylo v prvíku snad 65..teď nás je okolo 20…Myslím si, že mají šílené nároky, oproti jiným školám, a to jsem měla tu možnost ty podklady a okruhy vidět je to fakt šílený rozdíl. Hodně štěstí těm co se ještě drží…

Přesně tak. Jako např. Chemie léčiv, nikde v praxi to využívat nebudete a paní K. z toho dělá, jak kdybyste byli někde na univerzitě, přitom je posr… VOŠ. Zdrhejte co to dá..

• Citovat
  • Upravit
80
15.10.12 20:50

Souhlas, samá teorie. Oni snad vůbec nejsou z praxe :zed:

Příspěvek upraven 18.10.17 v 12:06

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mall
16.10.12 07:59

Nebo to jaký bude doplatek…myslím že toto dnešního pacienta zajímá nejvíce. Hlavně, ale by jsi měli uvědomit, že budeme prodávat jen volné prodejné léky…a tom jsme zatím nic nebrali… :dance:

• Citovat
  • Upravit
džůl
16.10.12 09:33

Tak na chemii jsem čuměla jak puk, přemýšlim o doučování, ale zas se mi nechtěj vyhazovat další prachy.. ale už tu školu musim dodělat, když jsem za to zaplatila, to jediný mě motivuje, ty prachy, co jsem do toho vrazila.. taky bych přestoupila, ale nikde se ten obor nedá studovat dálkově, leda v Ústí, ale tam mi řekli, že musim pracovat v lékárně a mít min. rok praxi, aby mě mohli přijmout, jenže to nemám, takže zase nic..

• Citovat
  • Upravit
džůl
16.10.12 09:34

Helenk: SZ = soukromá zpráva

• Citovat
  • Upravit
9216
16.10.12 14:08

Džůl to v tom Ústí je nějaká blbost ne? od nás tam holky šli znovu do prváku a žádnou praxi ani v lékárně nepracují

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
džůl
16.10.12 16:45

Kosatka: nevím, když jsem se rozhodovala pro tento obor tak jsem se informovala a psala jsem přímo na studijní oddělení a napsali mi toto:

Dobrý den,
výuka probíhá jednou do měsíce ve 3 dnech (st, čt, pá). Pracovat musíte v
lékárně, kde následně během studia vykonáváte i praxi.
S pozdravem

Květa Vyšatová, vedoucí sekretariátu školy
VOŠZ a SŠZ, přísp. org.
Palachova 35
400 01 Ústí nad Labem
tel.: 475 211 276
 www.szsvzs.cz

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.10.12 17:23

No s doplatkama to je těžký. Záleží totiž taky na tom, zda je to velká nebo malá lékárna. Velká má množstevní slevy…a pak doplatek může být, ale taky nemusí.
Většina pacientů se ptá, jestli ke svému léku může to a to…Tuto by nás měli učit, né MÚ. Kolikrát denně se co bere, co není vhodné pro děti, pro těhotné, kojící…To je podstatné.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze