Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Čeká nás zápis do 1. třídy, ale pořád nemám jasno, kam. Po špatných zkušenostech s „růžovkou“ a trochu rozmazlená přístupem nynější školy starší (tam, ale malý chodit nemůže), stále váhám. Nejvíc by nám vyhovovala škola na Borech nebo na Slovanech. Měla jsem vybranou 25.ZŠ, ale v PPP mě od ní trošku odradili. Taky by mi spíš vyhovovala nějaká menší škola s individuálním přístupem k žákům. Poradíte někdo? Zajímá mě i kam určitě ne. Díky.
Syn jde k zápisu zrovna na 25.ZŠ. Loni jsme byli v PPP a doufam že nikdy více, ze syna udělali že má dysfázii, nutná změna školky a na foniatrii vyloučili ihned a jen díky PPP lítáme po různých vyšetření
. jsem zvědavá kdo co poradí, já na 25 chodila před lety a dost se to tam změnilo tak uvidíme ![]()
Obě moje děti chodily na http://www.masarykovazs.cz/, od první do deváté třídy. Škola je rozdělená na první a druhý stupeň, takže malé děti se nemotají s těmi velkými, byli jsme spokojeni.
@vranecka Ahoj, mohla bych se zeptat, jaké konkrétní špatné zkušenosti s růžovkou máte? Zvažuji tam dát děti. Váhám mezi ní a 2.ZŠ. Děkuji ![]()
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.