Škola Plzeň - nejlépe Bory-Slovany - reference

2661
1.1.13 21:24

Škola Plzeň - nejlépe Bory-Slovany - reference

Čeká nás zápis do 1. třídy, ale pořád nemám jasno, kam. Po špatných zkušenostech s „růžovkou“ a trochu rozmazlená přístupem nynější školy starší (tam, ale malý chodit nemůže), stále váhám. Nejvíc by nám vyhovovala škola na Borech nebo na Slovanech. Měla jsem vybranou 25.ZŠ, ale v PPP mě od ní trošku odradili. Taky by mi spíš vyhovovala nějaká menší škola s individuálním přístupem k žákům. Poradíte někdo? Zajímá mě i kam určitě ne. Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
59398
1.1.13 22:14

Syn jde k zápisu zrovna na 25.ZŠ. Loni jsme byli v PPP a doufam že nikdy více, ze syna udělali že má dysfázii, nutná změna školky a na foniatrii vyloučili ihned a jen díky PPP lítáme po různých vyšetření :jazyk: :jazyk:. jsem zvědavá kdo co poradí, já na 25 chodila před lety a dost se to tam změnilo tak uvidíme ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Dorothea
1.1.13 22:46

Obě moje děti chodily na http://www.masarykovazs.cz/, od první do deváté třídy. Škola je rozdělená na první a druhý stupeň, takže malé děti se nemotají s těmi velkými, byli jsme spokojeni.

• Citovat
  • Upravit
2661
2.1.13 17:35

Děkuju za odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
385
25.1.16 17:04

@vranecka Ahoj, mohla bych se zeptat, jaké konkrétní špatné zkušenosti s růžovkou máte? Zvažuji tam dát děti. Váhám mezi ní a 2.ZŠ. Děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin