Škola, práce , dítě
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Aduš8 ja to mam ted nacteny:) tak prave vim:) ono se to menilo… teda ono je to kazdou chvilku jinak a pocitam, ze to za par let zase platit nebude ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kacaba1812 Další komu se nechce dělat a jenom by bral peníze od státu..
Dodělej školu a najdi si práci, nic jednodušího není jak přijít k penězům ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@pocker nemluvě o pocitu, který člověk má, když si ty peníze vydělá sám.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
pane bože jestli jednou některý z mých dětí bude přemýšlet takto tak si nejdřív dám pár facek a pak těch pár facek dám jemu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ka2ka píše:
pane bože jestli jednou některý z mých dětí bude přemýšlet takto tak si nejdřív dám pár facek a pak těch pár facek dám jemu
Viď? Že jo? Jako v tu chvíli bych asi fakt začala přemýšlet nad tím, kde jsem udělala chybu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ale má to napsané dobře, Prvně škola po škole práce (ne pracák) pak dítě.
V létě se dá dělat kde co. U nás se nejčastěji chodí na vinohrad, sběr ovoce, zeleniny ,zástupy za dovolené v odbchodech. V různých kempech apod. Práce je jen chtít pracovat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lleennttiillkkaa píše:
Viď? Že jo? Jako v tu chvíli bych asi fakt začala přemýšlet nad tím, kde jsem udělala chybu.
u nás jsou děti od malinka vedený že peníze zadarmo a nikde je jen tak nedostanou
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Náměsíčná píše:
Ale má to napsané dobře, Prvně škola po škole práce (ne pracák) pak dítě.V létě se dá dělat kde co. U nás se nejčastěji chodí na vinohrad, sběr ovoce, zeleniny ,zástupy za dovolené v odbchodech. V různých kempech apod. Práce je jen chtít pracovat.
včera říkal že na hradech chybí průvodci na karlštejně snad 35 sakra být bez dětí jdu hned
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kacaba1812 píše:
Dobrý den,
v květnu končím střední školu a přemýšlím co dál.*Jak dlouho mohu být na ÚP bez toho aniž bych musela jít pracovat?
*Kolik dostanu peněz, když otěhotním a nemám odpracováno?
Ahoj,
dobrá rada - nedelej si dítě jen proto, aby jsi nemusela do práce. K dítěti musíš vstávat, dítě tě nenecha lenosit, je to spousta práce, odříkání…
Peněz je žalostně málo, náklady vysoké - plenky, případné UM, když nebudeš kojit, výbavička …
a bez mateřské je těch peněz ještě méně.
Jdi pracovat - výjde tě to nejlépe. Najdi si práci, která tě bude bavit, nebo jdi dál studovat - když se ti do práce nechce ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Děkuji moc. Pracovat chci. Mám to trošku složitější. Mám partnera chceme se brát a v září na jachtu. proto chci byt do září doma (V práci mi nedají dovolenou) Takže jako první variantu si představuji tak že pujdu na vysokou školu od května do září brigáda abych vydělala něco na svatbu. A pak mimino. To chci to je pro mě podmínkou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kriss Tina píše:
Jestli chceš být doma zadarmo tak na UP si buď jak chceškdyž budeš mít dítě tak dostaneš rodicak, ten se bere až po porodu (do té doby nebudes mít nic) a ten je pro všechny stejny 220 000 které si rozvrhnes až na 4 roky (v praxi to není moc, na 3 roky to vyjde kolem 6000 měsíčně)
Ano doma být chci. Mám doma koně. Chtěla bych mít živnost a rozjet si podnikání u koní. Také bych chtěla prodávat třeba vajíčka od slepic a dělat bezové šťávy. Jenomže to je hodně daleká budoucnost. Řeším co teď. Potřebuji jen nahnat čas abych se postavila na své nohy ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kacaba1812 tak doma být můžeš, ale nebudeš mít ani korunu příjem, stát za tebe zaplatí akorát zdravotní a budeš muset chodit na schůzky a pohovory na UP.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kacaba1812 píše:
Ano doma být chci. Mám doma koně. Chtěla bych mít živnost a rozjet si podnikání u koní. Také bych chtěla prodávat třeba vajíčka od slepic a dělat bezové šťávy. Jenomže to je hodně daleká budoucnost. Řeším co teď. Potřebuji jen nahnat čas abych se postavila na své nohy
ty chceš být doma protože máš koně, ale na jachtu pojedeš ? hmmm dobrý a kolik plánuješ čistý zisk na vajíčku?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ka2ka píše:
ty chceš být doma protože máš koně, ale na jachtu pojedeš ? hmmm dobrý a kolik plánuješ čistý zisk na vajíčku?
Jo přesně . Jdu si sem pro radu zatím jen samé hejty.
Ano na jachtu pojedu. doma chci být ->U koní a vydělávat si s nima.
S vajíčkama to byl jen nápad , o co vám jde? Lidi z paneláku jsou šílený po bio jídle , vajíčka , králíci, slepice. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kacaba1812 píše:
Ano doma být chci. Mám doma koně. Chtěla bych mít živnost a rozjet si podnikání u koní. Také bych chtěla prodávat třeba vajíčka od slepic a dělat bezové šťávy. Jenomže to je hodně daleká budoucnost. Řeším co teď. Potřebuji jen nahnat čas abych se postavila na své nohy
a na své nohy se hodláš postavit z jakých peněz? Z těch z pracáku? To tě ty nohy budou celkem zábst.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit