Škola - teplota - vyzvednutí - očr

5314
10.2.23 11:18

Škola - teplota - vyzvednutí - očr

Ahoj, jak to prosím je, když jsem dnes ráno přišla do práce, ale po 3h mi volali ze školky, že dítě bolí hlava a má zvýšenou teplotu. Jela jsem ho vyzvednout. Na očr dnes asi nárok nemám? Ale co s tím zbytkem dnešní prac.doby? Nebo mám nárok na očr už za dnešek? Díky za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
53190
10.2.23 11:25

Podle mě máš - pokud skočíte k doktorce dnes, nebo holt situaci vysvětlíš a ona ti OČR vystaví zpětně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
10.2.23 11:31

@Popokatepetla nárok na OCR máš, proč bys neměla? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35928
10.2.23 11:33
@Popokatepetla píše:
Ahoj, jak to prosím je, když jsem dnes ráno přišla do práce, ale po 3h mi volali ze školky, že dítě bolí hlava a má zvýšenou teplotu. Jela jsem ho vyzvednout. Na očr dnes asi nárok nemám? Ale co s tím zbytkem dnešní prac.doby? Nebo mám nárok na očr už za dnešek? Díky za rady

Taky bych rekla, že by ti doktorka OcR vystavit měla už ode dneska. Případně bych to řešila propustkou jestli ti v práci uznají zbytek dne a OCR od zítra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.2.23 11:50

Řešila jsem to nedávno. Dětské doktorce jsem volala, že se tam nestíhám dostavit než dceru vyzvednu. Končily jí ordinační hodiny. Druhý den jsem se dostavila pro OČR a na ten den co jsem byla v práci mi potvrdila propustku. My máme vstřícnou doktorku

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.2.23 11:58

@Popokatepetla je to na domluvě, mně by dětská doktorka dala ocr už ode dnes i kdybych tam dnes nešla a zítra ji jen zavolala.. Zastavit bych se mohla kdykoli, kdy ordinuje nemocné děti.
Dokud se nám rodičům nezdá něco divné a je to klasická viróza, tak jsem tam ani s dítětem nebyla. Nechci si z čekárny přinést i něco horšího.
Jsme domluveni informovat a průběhu a pokud se dítě začne horsit, tak přijít hned.
Pro ukončení ocr zajdu já nebo manžel.

Co se týká zbytku pracovní doby je na tobě jak se domluvíte, buď si na zbytek dne vezmeš dovolenou, nebo někde stačí propustska, nebo to pořešíš tou OCR, protože nárok ode dneška na ni máš. U nás by šla jakákoli varianta.
Musíš se prostě zeptat.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí