Školička pro nejmenší

847
18.1.05 14:48

Školička pro nejmenší

Ahojky,

ráda bych se zeptala jestli máte někdo zkušenost se školičkou pro nejmenší děti. Dceři je 22 měsíců má moc ráda děti, ale bohužel jsme tak trochu izolované a kdykoliv jsme ve společnosti ostatních dětí a taky nových hraček tak jí to moc baví. Dnes jsem se dozveděla o dětském studiu Žofka, kde berou už děti od 2 let na 3 hodiny dopoledne (bez rodičů). Ráda bych to zkusila jí tam dát tak 2× týdně. Nechce moc mluvit (žvatlá až moc, ale ne lidskou řečí), tak jsme myslela, že by jí kolektiv mohl pomoci s chutí a potřebou se vyjadřovat. Rozhodně se jí nechci „zbavit“ na 3 hod. denně - na hlídání mám babičku, která je úžasná, ale děti jsou děti.
Máte s tím někdo nějakou zkušenost, ale i váš názor mi pomůže - myslíte, že na to není moc brzo ?

Dík moc Bubina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
125
18.1.05 16:58

Ahoj,
ja mam zatim devitimesicni holcicku, ale asi stejny problem, potrebuje kolem sebe lidi a deti - ty miluje, se mnou se doma sama nudi. A nezalezi na tom, kolik ma hracek, nebo jestli se ji venuju, takze Te uplne chapu. Ja bych nejdriv zkusila materske centrum, kde by byla v kontaktu s jinymi detmi, ale jeste bys ji mohla aspon „zpovzdali“ pozorovat. Nevim totiz, jak moc je zavisla na mamince, kamaradka ma dvouletou holcicku a nemuze si zajit ani na zachod, vsude ji musi brat s sebou, jinak je velky rev. Pokud by Tvoji male nevadilo cizi prostredi bez maminky, tak bych nevahala a klidne ji tam dala. Nejdriv na hodku, pak na dve a uvidis. Taky o necem takovem uvazuji, jen mam tu nevyhodu, ze jsme v malem meste a nejsou tu ty moznosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
18.1.05 17:06

Ahoj, pokud vím, tak v Praze funguje školka Happychild, která by splňovala vaše představy (je možné domluvit si individuálně docházku, např. 2 hod. denně) pro děti už okolo 2 let. Více na www.happychild.cz nebo tel 605 911 983. J.

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
18.1.05 21:35

Ahoj Tuli,

dcera je na mě celkem závislá, co se týče jídla a spaní to vyžaduje výhradně mě, ale jinak jí je to vcelku jedno i když asi samozřejmě mezi jinými lidmi preferuje mě, ale pokud tam nejsem tak jí to je jedno a nehledá mě a nebrečí po mě, což je hlavní. Jakmile někde vidí děti a zajímavé hračky, tak pá pá a jde. Takže to asi s tou školičkou zkusim - dětské koutky, atd. už máme ozkoušené, tak uvidíme.

Bubina

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí