Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Tak syn je aktuálně, stjně jako já doma od úterý. Já už od pondělí, ale pracuji u toho. Rýma, kašel, jinak nic a je čilý a vymýšlí kraviny. Co se týče školky, tak s malou rýmou ho vezmou, taktéž malým pokucnutím. Ale záleží hodně na učitelce.
A co se týče cedulí, tak už minimálně týden či týden a půl visí ve školce cedule, že se vyskytla spála a pásový opar
, vši už ani neřeším, ty jsou tam od druhého týdne školky celkem pravidelně ![]()
Tak u nás to vypadá stejně pořád bledě. Kašel není tak hrozný, ale stejně spíš po ránu ten sucháč. Takže to fakt vidum, že ho budu léčit 3 týdny. Dávám kalobu, cibulový sirup, timianový sirup a pije čaj s medem a citronem. Ale stejně do školky v pondělí raději zavolám a modlím se, aby třeba ve středu byl ok, i když tomu nevěřím
Představa, že teprve školkové nemoce začnou je pro mě víc než děsivá. Začíná mi trošku hrabat
Dítě se vyžaduje školky, nudí se, nejraději by vysedával u bedny a já už taky potřebuji mezi lidi
Světlý bod je víkend, kdy jdu do práce.
@vejilka no a pres den kasle? Pokud ne, tak bych dala
dcera smrka a kasle po ranu tak nejak porad, do skolky chodi a omezeni nema. Pres den nesmrka a nekasle.
Příspěvek upraven 19.10.18 v 11:16
@blumen píše:
@vejilka no a pres den kasle? Pokud ne, tak bych daladcera smrka a kasle po ranu tak nejaknpotad, do skolky chodo a omezeni nema
Přes den ani tak ne, spíš po ránu. Já se ho tam bojím dát. Z toho kašle to vypadá, jak kdyby byl nemocný a aby mi ho učitelky vzaly. Plus, aby cestou ještě něco nechytl. Chodíme 1 km pěšky a aby ho to neoslabilo
Mám ještě dnešek, plus víkend. Hlavně chodí do malé skupiny
@vejilka jak myslis. Ale uprimne, stejne dotahne brzo neco dalsiho a horsiho
![]()
@blumen Asi to moc hrotim, to je ale podle mě tím, že zatím dělám jen brigádu, naštěstí jsem si rodičák prodloužila na 4 roky. Nejspíš bych to tolik neřešila, kdybych chodila do práce. Teď mi zas přijde, že mu teče z rypáku
Jinak před chvilkou přišel manžel z práce a ulehl taky
Já tedy moc nemarodim, jsem držák
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.