Praha 13 - školka, která přijme i neočkované děti

5
12.11.13 13:41

Praha 13 - školka, která přijme i neočkované děti

Hezký den přeji, měla bych dotaz pro maminky z Prahy 13, nebo které mají děti ve školce na Praze 13. Mám syna, kterého nechci nechat očkovat před nástupem do školky vakcínou MMR. Místo hexy má pediacel. V předstihu bych si chtěla zmapovat školky, které přijmou děti, které tuto vakcínu nemají, resp. mají odloženou na později. Zákon u ní neukládá horní věkovou hranici, tak si myslím, že by to nemusel být problém, ale… Máte prosím některá zkušenosti ať se soukromou nebo státní školkou. Děkuji za reakce. Hezký den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Run
20807
12.11.13 13:45

@Ivanaku To nezáleží na školce, ale na tom, zda ti dá pediatr potvrzení ;) Pokud budeš mít razítko od něj, školka už nic neřeší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jitka1976
12.11.13 13:53

Jak píše Sybila0…musíš to mít písemně od pediatra…jinak žádná, která je v rejstříku škol (obecní či soukromá)…

• Citovat
  • Upravit
smurfka
12.11.13 14:03
@Sibyla0 píše:
@Ivanaku To nezáleží na školce, ale na tom, zda ti dá pediatr potvrzení ;) Pokud budeš mít razítko od něj, školka už nic neřeší.

no já nevím..jo je známé že některý pediatr napíše že je dítě očkované i když není, ale záleží to spíš na řediteli..někteří berou i bez očkování a soukromé taky..chce to odvolat, oběhat a podobně

• Citovat
  • Upravit
5
12.11.13 14:03

Mě šlo spíše o to, zda to školka chce rozepisovat nebo jí stačí pouze razítko. S pediatrem jsem to ještě neřešila, ještě máme čas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
12.11.13 14:05
@smurfka píše:
no já nevím..jo je známé že některý pediatr napíše že je dítě očkované i když není, ale záleží to spíš na řediteli..někteří berou i bez očkování a soukromé taky..chce to odvolat, oběhat a podobně

Proto jsem založila toto téma, zda tu jsou maminky z Prahy 13 a mohly se se mnou podělit o zkušenosti tady z konkrétních školek :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
12.11.13 14:05
@Ivanaku píše:
Mě šlo spíše o to, zda to školka chce rozepisovat nebo jí stačí pouze razítko. S pediatrem jsem to ještě neřešila, ještě máme čas.

staří razítko..není potřeba vypsané nemoci proti kterým je očko..

• Citovat
  • Upravit
5
12.11.13 14:08
@smurfka píše:
staří razítko..není potřeba vypsané nemoci proti kterým je očko..

Některé školky prý ale chtějí rozepisovat, někteří doktoři to také rozepisují, tak jsem z toho zmatená :). Takže se musím domluvit s MUDr :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mag
12870
12.11.13 14:10
@Ivanaku píše:
Některé školky prý ale chtějí rozepisovat, někteří doktoři to také rozepisují, tak jsem z toho zmatená :). Takže se musím domluvit s MUDr :)

Naše dr. psala, očkováno dle plánu (měla pouze první dávku priorixu).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
12.11.13 14:11
@mag píše:
Naše dr. psala, očkováno dle plánu (měla pouze první dávku priorixu).

Jedu za vaší MUDr. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin