Školka a zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9.3.23 22:02
@Anonymní píše:
@mamkadvoupumprdliku to mě taky napadlo aby si to pak nevylivali pak na malým. Dnes jsem to psala do Spc, že tam žádný pokrok není a že vůbec nepostupují podle jejich instrukcí. Ty mi dávali zprávu a tam bylo že je nezbytně nutné aby byl zařazeny do logopedického centra. Věnovat se mu, pojmenovávat činnosti, začleňovat ho do kolektivu. A oni zatím vymyšli jak se ho zbavit aby tam nebyl a na doma mu dát omalovanky

To ti nezávidím vůbec. Nezbytné nutné, to je fakt naprd. Jenže to je fakt jedine co je splněno, že je tam zařazen. Nevenuji se mu, nemyslím si že si nějak extra povídají a tedy pojmenovavaji činnosti a z kolektivu ho naopak velmi okatě vyclenuji to i samozřejmě vůči ostatním dětem to deti vycítí když si na někoho takhle zasednou učitelky, ne jen že se ho chudáka chtějí neustále zbavovat samy.
Jiná logopedicka skolka asi neexistuje nebo je daleko nebo nehorázně drahá že? To jsi udělala dobře že jsi psala tam odkud přichází doporučení pro tebe, přes to bych to já tedy osobně asi hnala výš. Tohle je totiž docela síla, protože to není jen prostě špatný personál v běžné školce, trochu to zavání i zanedbání zdravotní péče.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.3.23 04:57

@mamkadvoupumprdliku ono je tady ještě jedna logopedická školka vlastně je to jako jedna školka rozdělaná do dvou zařízení a to spc patří k té druhé. Ale nevím jak to funguje tam. Na internetu sice můžou mít napsáno že se logopedii věnují 3-4× týdně ale skutečnost může být jiná jako u té kde syn je.

• Citovat
  • Upravit
19388
10.3.23 05:48
@ibis píše:
Nevěřím. Ptala ses jich, zda by tam mohlo spát aspoň 1 týdně, ne? Proč tam nespí každý den?

Prosím tě děje se to, taky jsem musela některé dny vyzvednout po obědě pravide, protože jsem doma, jinak oheň na střeše. Bohužel jsem di to nechala libit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.3.23 15:23

Tak včera za mnou byla ráno ředitelka v šatně a chtěla po mě podepsat ten papír s SPC s těma informacemi jak se mu maji věnovat. že prý dává papíry dohromady. Ten papír mám já doma od června loňského roku :zed: ale úplně byla na mě milá i na malýho a odpoledne taky že prý malý bez problémů po 15 minutách usnul. Najednou.

• Citovat
  • Upravit
32232
11.3.23 15:42
@Anonymní píše:
Tak včera za mnou byla ráno ředitelka v šatně a chtěla po mě podepsat ten papír s SPC s těma informacemi jak se mu maji věnovat. že prý dává papíry dohromady. Ten papír mám já doma od června loňského roku :zed: ale úplně byla na mě milá i na malýho a odpoledne taky že prý malý bez problémů po 15 minutách usnul. Najednou.

No vidíš, to půjde…nesmíš se dát…pokud budou vymýšlet nesmysly, chtěj vědět, kde je to psáno..odkaz na zákon a pod…nebo že pohovoříš se zřizovatelem… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin