Školka odečtena z daní

Anonymní
24.3.23 09:16

Školka odečtena z daní

Maminky, za chvíli si budu podávat daňové přiznání, chci si tam zahrnout náklady na školku dítěte, jen mám problém. Trvalý pobyt mám na Slovensku a i národnost je slovenská. Tady mám jen přechodný pobyt. Bude s tím problém, když mám trvalý pobyt ještě pořád tam? Děkuji za rady..

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16639
24.3.23 09:20
@Anonymní píše:
Maminky, za chvíli si budu podávat daňové přiznání, chci si tam zahrnout náklady na školku dítěte, jen mám problém. Trvalý pobyt mám na Slovensku a i národnost je slovenská. Tady mám jen přechodný pobyt. Bude s tím problém, když mám trvalý pobyt ještě pořád tam? Děkuji za rady..

Pokud se nepletu, daňové přiznání podáváš tam, kde pracuješ a odvádí daně, ne? Tam by adresa neměla hrát roli :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uslava
24.3.23 09:20
@Anonymní píše:
Maminky, za chvíli si budu podávat daňové přiznání, chci si tam zahrnout náklady na školku dítěte, jen mám problém. Trvalý pobyt mám na Slovensku a i národnost je slovenská. Tady mám jen přechodný pobyt. Bude s tím problém, když mám trvalý pobyt ještě pořád tam? Děkuji za rady..

Přechodný pobyt existuje?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.3.23 09:36
@Uslava píše:
Přechodný pobyt existuje?

Na cizinecké policii ho normálně vydávají.

• Citovat
  • Upravit
37145
24.3.23 10:24

Nebude, manžel má taky TP na Slovensku, je Slovák, ale pracuje tady a dane mu normálně vrací včetně skolkovneho. Záleží kde daně odvadis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák