Daně a nemocenská po dobu 9mesicu

Anonymní
23.3.23 23:17

Daně a nemocenská po dobu 9mesicu

Dobrý den chtěla jsem se zeptat už od 26.6. marodim jsem po operaci a do teď marodim ale nevím jak je to s daněmi jestli mám zavolat do práce a tak. Děkuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16345
24.3.23 00:30
@Anonymní píše:
Dobrý den chtěla jsem se zeptat už od 26.6. marodim jsem po operaci a do teď marodim ale nevím jak je to s daněmi jestli mám zavolat do práce a tak. Děkuji

Co přesně myslíš? Jako daňové přiznání za loňský rok?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
24.3.23 02:48
@Anonymní píše:
Dobrý den chtěla jsem se zeptat už od 26.6. marodim jsem po operaci a do teď marodim ale nevím jak je to s daněmi jestli mám zavolat do práce a tak. Děkuji

To už jsi měla mít vyřešené :think: daně se podepisují do 15.2 :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8514
24.3.23 06:21

O roční zúčtování jsi mohla zaměstnavatele požádat do 15.2. Teď si můžeš vyžádat potvrzení o zdanitelných příjmech a podat si sama daňové přiznání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35938
24.3.23 06:25

Do práce si zavolej aby ti vystavili potvrzení zdanitelných příjmu a můžeš si podat přiznání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
27.3.23 11:46

Dobrý den, chci se zeptat jsem těhotná po prve je mi teprve 18 let mám, rizikovku dneska mi na úřad práce řekli ze si mám teda zažádat o nemocenskou (neschopenku) chci se pravé zeptat když jsme nepracovala a mám ukončené studium jestli bych dostávala nějaké penízky dekuji za odpověď 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24716
27.3.23 12:53
@Potkova píše:
Dobrý den, chci se zeptat jsem těhotná po prve je mi teprve 18 let mám, rizikovku dneska mi na úřad práce řekli ze si mám teda zažádat o nemocenskou (neschopenku) chci se pravé zeptat když jsme nepracovala a mám ukončené studium jestli bych dostávala nějaké penízky dekuji za odpověď 😊

Platila jste si sociální pojištění? Asi ne že, takže peníze nedostanete. Můžete mít akorát speciální potvrzení pro ÚP, že nejste schopna plnit povinnosti uchazeče o zaměstnání, to vám dá gynekolog.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35938
27.3.23 14:14
@Potkova píše:

Ne, žádné penízky nedostaneš. Po porodu budeš mít rodičovský příspěvek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
27.3.23 16:36

@JancaS84 moc vám dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
27.3.23 16:37

@lucad77 žádné soc. Zdravotne jsem neplatila a ano musím dat od gynekologa potvrzení na Úp. Tak mockrát vám dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
27.3.23 16:38

@lucad77 @lucad77 žádné pojisteni jsem neplatila a ano musím dat od gynekologa potvrzení na Úp. Tak mockrát vám dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák