Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@Anonymní píše:
Dobrý den chtěla jsem se zeptat už od 26.6. marodim jsem po operaci a do teď marodim ale nevím jak je to s daněmi jestli mám zavolat do práce a tak. Děkuji
Co přesně myslíš? Jako daňové přiznání za loňský rok?
@Anonymní píše:
Dobrý den chtěla jsem se zeptat už od 26.6. marodim jsem po operaci a do teď marodim ale nevím jak je to s daněmi jestli mám zavolat do práce a tak. Děkuji
To už jsi měla mít vyřešené
daně se podepisují do 15.2 ![]()
O roční zúčtování jsi mohla zaměstnavatele požádat do 15.2. Teď si můžeš vyžádat potvrzení o zdanitelných příjmech a podat si sama daňové přiznání.
Do práce si zavolej aby ti vystavili potvrzení zdanitelných příjmu a můžeš si podat přiznání.
Dobrý den, chci se zeptat jsem těhotná po prve je mi teprve 18 let mám, rizikovku dneska mi na úřad práce řekli ze si mám teda zažádat o nemocenskou (neschopenku) chci se pravé zeptat když jsme nepracovala a mám ukončené studium jestli bych dostávala nějaké penízky dekuji za odpověď 😊
@Potkova píše:
Dobrý den, chci se zeptat jsem těhotná po prve je mi teprve 18 let mám, rizikovku dneska mi na úřad práce řekli ze si mám teda zažádat o nemocenskou (neschopenku) chci se pravé zeptat když jsme nepracovala a mám ukončené studium jestli bych dostávala nějaké penízky dekuji za odpověď 😊
Platila jste si sociální pojištění? Asi ne že, takže peníze nedostanete. Můžete mít akorát speciální potvrzení pro ÚP, že nejste schopna plnit povinnosti uchazeče o zaměstnání, to vám dá gynekolog.
@Potkova píše:
Ne, žádné penízky nedostaneš. Po porodu budeš mít rodičovský příspěvek.
@lucad77 žádné soc. Zdravotne jsem neplatila a ano musím dat od gynekologa potvrzení na Úp. Tak mockrát vám dekuji
@lucad77 @lucad77 žádné pojisteni jsem neplatila a ano musím dat od gynekologa potvrzení na Úp. Tak mockrát vám dekuji