Skolkovne miniskolka

101
23.9.17 16:43

skolkovne miniskolka

Poradi nekdo zkuseny? dcerka navstevuje od brezna dve dopoledne v tydnu soukromou miniskolku. nemam zadne zkusenosti ohledne skolkovneho. miniskolka pry potvrzeni dava a manzel ho tak smi uplatnit pri podani dan. priznani. kolik se nam tedy vrati penez? mesicne platime skolkovne okolo 1500,–.k tomu jeste stravne, ale toho se dane netykaji. Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2249
23.9.17 17:03

Jestli si dobre pamatuju z papiru, tak do vyse minimalni mzdy, takze za tento rok asi mac 11500.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
23.9.17 17:12

@Rive podobne jsem to dohledala i netu, ze skolkovne se vraci do max.vyse 11.900,–.jen se mi tomu nechce verit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
23.9.17 17:15

@pussy85 jojo; meli jsme to prino v papirech z miniskolky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
23.9.17 17:26
@pussy85 píše:
@Rive podobne jsem to dohledala i netu, ze skolkovne se vraci do max.vyse 11.900,–.jen se mi tomu nechce verit :)

No ale plus ještě k tomu maximálně do výše, kolik jste za ten rok skutečně zaplatili a plus max. do výše odvedených daní za rok.

• Citovat
  • Upravit
1085
23.9.17 18:35

A skolka musi fungovat denne min.sest hodin. Nase ma otevreno od osmi do jedny a tak mame smulu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2067
23.9.17 19:45

Nam vraceli myslim tu max. castku, za rok 2015 a rok 2016 to bylo vzdy neco kolem 10.000 kc, uz nevim presne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin