Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Dobrý den syn spadl ve škole.. měl 10 dní takovou modrou dlahu,,psano lehka sadra,,mel to narazene..dostali jsme papíry ať zajdeme k lékaři pak to škola pošle.. má otázka zní kolik dostanu cca za den.. nebo jak se to počítá.. kolik by to cca mohlo být.. předem děkuji
Příspěvek upraven 20.12.24 v 20:39
@Nikola Petikova doktor ti napíše na kolik úraz hodnotí bodů a 1b je cca 420,–
Jinak jsou na úrazy tabulky na netu, koukni do zprávy co s tím měl a najdeš kolik bude bodů a pak výsledná částka.
Dcera dostala za zlomený palec u nohy asi 12tis, měla to měsíc. Její kámoška za zlomenou ruku okolo 40tis
Já měla kdysi ve škole ve třetí třídě bezvědomí a otřes mozku a dostala jsem prd. Můžu to vymáhat i zpětně? ![]()
Že někdo někde spadne ještě automaticky neznamená, že to je úraz. A těžko můžeme vědět, kolik za to, když jediná informace zní: modrá dlaha.
Ale jestli vás to tak zajímá, já to tipuji na 24.000,–
Nebo možná 6.400,–
@lucynka25 jak píšete 1 bod 400 Kč cca.. jako že by se,, za jeden den bralo.. těch cca 400 Kč?)
Nepsala náhodou, že 1 bod je za 400 (cca)? A podle toho ohodnocení od doktrora, na kolik to ocení bodů, tak by se plnilo. Třeba napíše 10 bodů, třeba 50…
@Nikola Petikova píše: Více
To se nepočítá na dny. Každý úraz má bodové ohodnocení a podle toho se to potom řeší
@lucynka25 píše: Více
Ze školního pojištění, nebo ze soukromého? To by se hodilo napsat. A musí mít každá škola stejné pojištění?
@Nikola Petikova Já se ale ptal @lucynka25, což z toho snad bylo poznat… ![]()
Dcera si pred sedmi roky zlomila ve skole klicni kost a dostala cca 8tisic ![]()
Článek úraz děti ve škole Všude je to stejné, body jsou jasně dané a cena 1b také. Škola bývá pojištěna velmi dobře.
Dceři se stal úraz na tréninku v rámci DDM.
Po ukončení léčby doktor výplní, předává škole, ta pojišťovně a čekáš na peníze..
Stačí se podívat na bodové ohodnocení bolestného na netu a hned budeš cca vědět sumu.
V soukromém to platí také, podle toho jakou pojistku máš. Já měla holku pojištěnou jen lehce, u OZP ten zvonek, z mé pojistky je dána jasná částka a na body se nehralo. Už jsem to změnila na klasiku, kde počítají body. Taky už to stojí 500,– měsíčně a ne 1000,– na rok.
Na jiném tréninku si narazila zebra, pohmozdila břicho, byli špatně pojištění, nedostala nic. Kdyby to bylo v rámci normální pojistky, měla by balik peněz.. ![]()
Najdi si oceňovací tabulka Kooperativa, nebo bolestné od Generali..záleží prostě na pojistce jakou mají sjednanou.