Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Tohle nemůžeš myslet vážně, že ne? Chudáci děcka takovejchto… je mi tak moc líto tvýho syna, že s tebou musí vyrůstat.
I kdyby to byla krev a jen na to sahnul tak se nic nestane. Předpokládám, že jsi ho pak hned vydesinfikovala od hlavy k patě.
A tvůj syn chodí do obchodu s otevřenou ranou na prstu, kterým se váhy dotknul?
No, jestli zakladatelka opravdu trpí na nějaké úzkosti, tak i v takové malé červené skvrnce, si může zrovna představit právě i tu krev…
Ještě navíc ve spojitosti se strachem o zdraví svého dítěte.
Což mi v takovém případě, dává smysl. ![]()
@Černá Madonna dekuji za pochopení, od té doby, co mi zemřela maminka, jsem se upnula na syna a hodně se o něj bojím, nevim co to bylo, pokud by to byla krev, tak už byla podle mě zaschnuta, čerstvá tak nevypadá a podle mé známé, která pracuje v nemocnici mam být v klidu, otevřenou čerstvou ránu neměl, jen malé škrábance od toho jak pořád něco kutí
. No doufám, že mě ta úzkost brzy zase přejde a nebudu vše takhle řešit i pro mě je to psych. náročné, dekuji ![]()
Dobrý den, chtěla jsem se prosím zeptat, dnes při odebírání nákupu jsem si všimla, že syn na té kontrolní váze šáhl na červený flek, nevím jestli to byla krev nebo někomu něco vyteklo z jídla, netušíte, zda by něco mohl chytit, podle mě už to bylo zaschnuté, tak doufám, že ne. Omlouvam se, ale jsem asi více úzkostná a jak by to mohla být i krev, tak jsem z toho na prášky. Dekuji.