Škrábaní v krku až pocit na zvracení

Anonymní
28.10.23 00:29

Škrábaní v krku až pocit na zvracení

Ahoj všem. Chtěl bych se zeptat. Od včera mě škrábe v krku, hlavně když polknu ( prodělal jsem streptokoka a v pondělí jsem byl na kontrolním stěru ale doktor se neozval, tak je to už asi v pořádku) škrábe mě v krku takovým způsobem, že mě to i natahuje na zvracení a musím to zapít. Žádný kašel, jen se 2-3× denně vysmrkám. Neznáte nějaké účinné babské rady jak to zahnat?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2608
28.10.23 00:32

Moji dceri vzdy pomuze horke mleko s medem… Ja to nejsem schopna vypit protoze se mi z toho navaluje.
Nekde jsem cetla zvykat hrebicek ale to nemam vyzkousene.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
28.10.23 00:41

Hrebicek jakoby umrtvuje, je dobry na bolest zubu a dasni. Ja ho teda svarim a kloktam.

Na bolest v krku kloktat salvej nebo propolis, pit horkou vodu nebo caj s medem, skvele jsou salvejovo-medove pastilky.

Ale hlavne! Nejake to nepohodli proste k zivotu patri, zazracne pilulky, co nemoc do hodiny zlikviduji, neexistuji.
Je proste dobry se z toho nepodelat, dat si oraz a proste to vydrzet, nez to prejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.10.23 00:48

@Lucie_Sx to je jasné, jen jsem teď měl streptokoka nasazeny ATB penicilin a hned po tom mě začne škrábat v krku. Šalvějové pastilky cucám, pomůže na nějakou chvíli a pak zas škrábaní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.10.23 00:48

@Lucie_Sx jen se nedivte, že mám holčičí jméno. Je to profil přítelkyně, nechtěl sem si zakládat nový profil

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
28.10.23 00:54
@Nechcibytznama píše:
@Lucie_Sx to je jasné, jen jsem teď měl streptokoka nasazeny ATB penicilin a hned po tom mě začne škrábat v krku. Šalvějové pastilky cucám, pomůže na nějakou chvíli a pak zas škrábaní

No tak klasika, atb ti vymlatily streptokoky a na jejich misto se logicky vzdycky neco nastehuje.

Tak te proste ted bude par dni bolet v krku, no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8302
28.10.23 05:54

@Nechcibytznama
Kup si probiotika, máš těma antibiotikama sníženou imunitu, která, jak jistě víš, začíná ve střevech. Jez to dlouhodobě. A přidej k tomu nějaké vitamíny, zinek, C, atp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí