Proč tolik zapomínám?

22
27.10.23 22:24

Proč tolik zapomínám ?

Dobrý den.
Mám takový problém že zapominam např. Co sem před chvilkou řekl a nebo co sem před chvilkou dělal už jsem z toho špatnej a nevím co mám dělat a jsem ještě strašně mladej nato abych tolik zapominal mám pod 16 let.
Začalo to před 1 rokem co sem začal mít hrozný deprese, strach, úzkost (jsem hypochondr) a už takový deprese nemám ale mám prostě strach že jak zapominam tak jestli to není vážný a od té doby co mám deprese tak hodně zapominam a přijde mi že se to zhoršuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
65165
27.10.23 22:27
@Maty823 píše:
Dobrý den.
Mám takový problém že zapominam např. Co sem před chvilkou řekl a nebo co sem před chvilkou dělal už jsem z toho špatnej a nevím co mám dělat a jsem ještě strašně mladej nato abych tolik zapominal mám pod 16 let.
Začalo to před 1 rokem co sem začal mít hrozný deprese, strach, úzkost (jsem hypochondr) a už takový deprese nemám ale mám prostě strach že jak zapominam tak jestli to není vážný a od té doby co mám deprese tak hodně zapominam a přijde mi že se to zhoršuje.

Proc to zakladas znovu, jedna stejna diskuse stačila, ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.10.23 22:43
@Maty823 píše:
Dobrý den.
(níže uvedené informace by měly být zvažovány a brány s rezervou, jelikož nejsou poskytnuté zdravotním odborníkem)

Dobrý den,

jak jsi sám zdůraznil, máš deprese cca. 1 rok, od té doby se u tebe vyskytují problémy s krátkodobou pamětí. To je vcelku běžná doprovodná komplikace způsobená při depresích a nebo častém stresu.
Dále se zmiňuješ o své hypochondrii, což je důvod, proč tě ihned napadají cénáře, že by se mohlo jednat o vážnou neurologickou nemoc. Hypochondrie sama o sobě dokáže člověku přivodit příznaky, které nepramení z reálného onemocnění, ale pouze psychických podnětů.
Můžeš začít cvičit, změnit životosprávu a podílet se na utváření věcí a projektů, které tě naplňují. To by ti mohlo pomoct s depresemi, v krajním případě, pokud předešlé věci nepomohou, můžeš zvážit konzultaci s psychologem, psychiatrem.

Hodně sil a s pozdravem,
jednatel resim_problemy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10860
27.10.23 22:43
@vokishka píše:
Proc to zakladas znovu, jedna stejna diskuse stačila, ne.

Protoze zapomnel, ze uz jednu zalozil. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
27.10.23 22:47

@Tarena protože aby se to dostalo k více lidem :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.10.23 22:49

@Maty823 víc lidí to nezajímá, zajdi si k doktoru a nehraj tady ruskou ruletu. Buď to řeš a nebo nech být

• Citovat
  • Upravit
65165
28.10.23 07:23
@Anonymní píše:
@Maty823 víc lidí to nezajímá, zajdi si k doktoru a nehraj tady ruskou ruletu. Buď to řeš a nebo nech být

Je to troll, podezrivat toho Martyho nebo jak byl ten minuly nick. Jak porad resil velikost zadku, nejake to prkno a predtim hromadu dalsich nesmyslu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
28.10.23 16:32

@vokishka jaký troll?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie