Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@Anonymní píše:
Je příznakem nádoru slinivky těžká anémie? ( kolem 77 hemoglobin ) pokud by se jednalo o jediný příznak? Anémie je dlouhodobá cca 10 let.
nádor slinivky asi deset let nepřežiješ. Proč to nenapíšeš do té první diskuse, tam byly i doktorky, ne.
@vokishka píše:
nádor slinivky asi deset let nepřežiješ. Proč to nenapíšeš do té první diskuse, tam byly i doktorky, ne.
Protože jsem stresař a googluju přes noc a založila jsem další téma ![]()
@Anonymní píše:
Protože jsem stresař a googluju přes noc a založila jsem další téma
Onkologické problémy se negooglí, onkologické problémy se řeší s lékařem.
@Anonymní píše:
Je příznakem nádoru slinivky těžká anémie? ( kolem 77 hemoglobin ) pokud by se jednalo ojediný příznak? Anémie je dlouhodobá cca 10 let.
Ne, není.
@Jahru píše:
Ne, není.
A nějakého jiného onko onemocnění? Mám fakt hrozny strach a gastro a kolono mám až za měsíc
Pokud jsi nekde psala, ze nejis maso, tak cely problem muze byt perniciozni anemie z nedostatku vyzivy. Znam par vegetarianu a jsou zeleni jak sedma. Pokud bys mela nador, tak 10 let bez lecby neprezijes. Ja mam 20 let chronicke prujmy, 2× vysetrena na gastroenterologii, ted jsem tam sla potreti at se mnou neco udelaji, ze kvalita zivota je na houby a doktor mi rekl, ze kdyby mi neco vazneho bylo, tak uz tady davno nejsem. Bylo to trochu drsnejsi, ale musim mu dat za pravdu.
@Anonymní píše:
A nějakého jiného onko onemocnění? Mám fakt hrozny strach a gastro a kolono mám až za měsíc
Není pravděpodobné, že by anémie byla jediným příznakem 10 let trvajícího onkologického onemocnění.
Jestli se z hemoglobinu 77 hroutíš až po 10 letech, tak jsi docela odolná
navc jestli jsi to těch 10 let neřešila, tak nějaký den či týden navíc už nehraje roli.
@Hibou píše:
Jestli se z hemoglobinu 77 hroutíš až po 10 letech, tak jsi docela odolnánavc jestli jsi to těch 10 let neřešila, tak nějaký den či týden navíc už nehraje roli.
Hemoglobin se mi v posledních 10 letech postupně snižoval, dle mého vlivem stravy a předepsali mi kyselinu listovou teď nově
@Anonymní píše:
Hemoglobin se mi v posledních 10 letech postupně snižoval, dle mého vlivem stravy a předepsali mi kyselinu listovou teď nově
Já jsem anemická někde od plnoletosti, teď před padesátkou si už nemůžu dovolit ani delší přestávky bez železa a stejně mívám čas od času propady i u zásobního železa. Jinak jsem naprosto zdravá
Vegetarián nejsem.
Je příznakem nádoru slinivky těžká anémie? ( kolem 77 hemoglobin ) pokud by se jednalo o jediný příznak? Anémie je dlouhodobá cca 10 let.