Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Byl někdo v umelym spánku? Zajímalo by me, jestli člověk vnímá… mám blízkou osobu již 14 dni v umělém spánku, dostala sepsi
včera jsem za ni byla a když jsem na ni mluvila a držela za ruku.. začala se asi po 5ti minutách trepat, a tekla ji slza … i oči se ji otevíraly do půlky
přišlo mi, ze to vnímá
Dcera byla v umelem spanku. Mela mimo jine zlomenou stydkou kost. Videla jsem, ze kdyz ji lekar prohmataval bricho v dolni oblasti, tak se bolesti “prikrcila”. Ale z toho umeleho spanku si nic nepamatuje.
Nemluvila jsem na ni (v umelem spanku byla necely den a ja jsem byla dost v soku, tak me nenapadlo, co ji rikat, navic mi u ni nedovolili byt moc dlouho, museli ji ruzne vysetrovat), jen jsem ji hladila po vlasech. Na to nereagovala.
Příspěvek upraven 27.10.23 v 07:16
Mamka byla na ARU v umělém spánku tři týdny po mrtvici. Říká, že vnímala, že slyšela, když jsme si nad ní povídali. Ona kolikrát i reagovala, že jí začaly téct slzy, přestože vlastně spala.
@Kelsey 🫣 já tam mám babicku, už 14 dni… je pravda ze ji od soboty ubiraji sedativa, asi nebyla tolik v hlubokém spánku jako predtim … ale lekla jsem se, když se začala cela trepat, hned jsem letěla za sestrickama, jestli se něco neděje, ale prý to nevadí ![]()