Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Chci se zeptat, není nebezpečné se škrábnout do bradavky? Myslím jako nehtem tak moc že z toho teče trochu krev.. dneska se mi to stalo a celkem se bojím když je to přímo do bradavky ![]()
@Ronnie285 kojíš? Tam bych se možná trošku bála, ale jinak si lidi nechávaj do bradavek píchat piercing, takže škrábnutí bych asi neřešila, maximálně přetřela dezinfekcí a hlídala.
@Ronnie285 Se zahojí. Myslím, že žádná matka, které mimino zrasilo bradavku při špatné technice kojení nebo když mu začnou růst zuby a občas omylem hryzne, na to ještě neumřela.
@Ronnie285 píše:
Chci se zeptat, není nebezpečné se škrábnout do bradavky? Myslím jako nehtem tak moc že z toho teče trochu krev.. dneska se mi to stalo a celkem se bojím když je to přímo do bradavky
Ahoj, jak píšou holky, pokud nekojíš, tak bych se nebála. Já si jednou rozřízla půl prsa, včetně bradavky…běžěla jsem kolem okna a byl tam nějak vyčnívající urvaný okap, udělala jsem si pěknou díru, táhla se až do podpaží. Bolelo to děsně, ale stačilo to vydesinfikovat a zavázat, po pár dnech jsem měla klid. Žádné trvalé následky kromě skoro ztracené jizvy nemám.
@Ronnie285 píše:
Chci se zeptat, není nebezpečné se škrábnout do bradavky? Myslím jako nehtem tak moc že z toho teče trochu krev.. dneska se mi to stalo a celkem se bojím když je to přímo do bradavky
Neboj hele, mně krvácí bradavky každý den a to ještě ani nekojím, škrábu se do nich ve spánku - svědí mě (ekzematická pokožka) a žiju i bez infekce, jen si to mažu prostě více bepanthenem
![]()