Slabá čárka na testu 10 dní od vynechání MS

Anonymní
25.1.22 08:01

Slabá čárka na testu 10 dní od vynechání MS

Dobrý den,
prosím o vaše zkušenosti, v diskuzích jsem různě hledala, ale moudrá z toho stejně nejsem. Mám už 10. den zpoždění MS a čárka na testu vlastně od prvního pokusu o test, den po vynechání, vypadá pořád stejně, prostě duch. A já teda už nevím, snažím se být trpělivá, vždy počkám 2-3 dny a pak to stejně vypadá stejně, nesili ani neslábne.
Jinak jsem MS měla vždy pravidelnou. Pri prvním dítěti, jsem si udělala první test asi 3. den od vynechání a hned to bylo jasný.
Zatím mám v plánu čekat ještě aspoň týden a když se nedostaví ani MS, ani čárka, tak zkusit zavolat na konzultaci k doktorovi tak jako tak, ale nechci ho zbytečně prudit už teď. Zároveň už ale přestávám být tak v klidu a „neřešit“ to, což jsem doteď dávala, tak aspoň tady :D. Díky moc! :)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1224
25.1.22 08:25

Ahoj, jestli máš zpoždění už 10 dní a cárka nesílí, tak to dobře není. Pravděbodobně to odejde s ms..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36144
25.1.22 08:42

To nebude prosperující, bohužel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15187
25.1.22 10:27

Ta carka je skoro neviditelná. Asi biochemické. Neřeš to, odejde to samo s menstruaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
25.1.22 10:39

Nejspíš biochemické :think: počkala bych ten týden a pak případne kontrola u Dr a vyvolavacka :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.7.22 10:22

Jak to dopadlo

Zdravím, jsem pisatelka dotazu a akorát řeším další pozitivní testy a po zkušenosti, jak to dopadlo ve výše popsaném případě jsem se chtěla ujistit, že mám tentokrát druhou čárku normální a tak jsem zabrouzdala jsem, abych se koukla na fotku testu (a díky bohu mám teď druhou čárku tak jak má být).
U toho mě napadlo, že bych tenkrát byla u podobných diskuzí ráda, kdyby mi někdo napsal, jak to dopadlo, kdyby někdo řešil to stejný.
Moc dlouho jsem to pak nevydržela a zavolala k doktorovi, vzali mě brzo, na UTZ nic, na jejich testu z moči taky nic (a mě to bylo divný, protože jsem vždy ráno druhou slabou čárku měla, později přes den už ne), naštěstí, i když jsem měla dojem, že mému pocitu moc nevěří, mě objednali po víkendu na krev.
V pondělí ráno, tedy 16 dní po vynechané MS jsem byla na krvi a odpoledne jsem to dostala. Stejně mi však bylo řečeno, ať ještě přijdu na krev ve středu pro kontrolu, že to jen „klasicky“ odchází. No a dalších vyšetřeních atd. se přišlo na to, že se nejspíš jedná o mimoděložní. Následovala tedy laparoskopie, ale vaječník jen „profoukli“, o nic jsem nepřišla.
Trauma z toho nemám, tím, že to bylo od začátku podezřelý, jsem se radši ani nezačala těšit, ale stejně doufám, že už nic podobnýho řešit nebudu muset.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí

K2 Complex