Slabá menstruace a těhotná?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1104
1.7.12 21:29

slabá menstruace a těhotná ?

Ahoj prosím poradte. Minulou sobotu jsem dostala menses ale strašně slabou a trvala jen dva dny jen takový slabí krvácení. Normalně mívam pět dní. Beru orgametril. Prsa mě bolí a připadám si nafoukla, ale dneska jsem se testla a nic. Byly jsme tyden před menstruaci na dovolené tak mě třeba napadlo ř že to ještě není vidět, ale třeba si to jen namlouvám strašně chci mimi už rok se snažíme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7157
1.7.12 21:53

@lynč ahoj, já užívala orgametril a vždy jsem po něm měla opožděnou menzes nebo jak píšeš jen třeba dva dny a nic.., taky prsa bolely a nafouklá jsem byla taky.. ale jinak přeji hodně štěstí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1104
1.7.12 22:28

Ja už ho beru nějakej čas, ale vždy bylo vše normal až ted tak uvidím kež by.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.8.19 00:59

Těhotná ikdyz krvácím slabě?

Zdravím vás ženy ;) s přítelem se snažíme o mimo teprve chvíli, aby to šlo co nejlépe tak jsem si zkoušela OVU Testy a zjistila si plodné dny a tak jsme se snažili jak v OVU den před i v a po.. Po pár dnech cca 10 dnů jsem cítila bolest prsou, napětí.. i bolest v podbřišku, motani hlavy není mi dobře celkově mám těhotenské příznaky dokonce se cítím i jinak. Ale dny kdy mám mít MS tak jsem měla zpoždění 1 den což u mě není zvyk.. Přišla MS nečekaně.. Mám ji skoro 2 den a už moc nekrvacim.. Je možné že jsem těhotná? Či poví mi to těhotenský test? Nebo měl někdo zkušenost podobnou?? Děkuji všem :* :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1033
10.8.19 01:32
@Kristýna275O píše:
Zdravím vás ženy ;) s přítelem se snažíme o mimo teprve chvíli, aby to šlo co nejlépe tak jsem si zkoušela OVU Testy a zjistila si plodné dny a tak jsme se snažili jak v OVU den před i v a po.. Po pár dnech cca 10 dnů jsem cítila bolest prsou, napětí.. i bolest v podbřišku, motani hlavy není mi dobře celkově mám těhotenské příznaky dokonce se cítím i jinak. Ale dny kdy mám mít MS tak jsem měla zpoždění 1 den což u mě není zvyk.. Přišla MS nečekaně.. Mám ji skoro 2 den a už moc nekrvacim.. Je možné že jsem těhotná? Či poví mi to těhotenský test? Nebo měl někdo zkušenost podobnou?? Děkuji všem :* :kytka:

Si udělej test a budeš vědět, tohle Ti tu neřekne nikdo jestli si nebo nejsi těhotná ani věštecká koule. A hlavně jestli budeš těhotná nespěchej hned na gyndu, nepůjde ještě nic vidět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2150
10.8.19 05:29

Pockej mam vesteckou kouli :D no tehotna nejsi pokud si to dostala a vylozene krvacela…tehu priznaky mas pravdepodobne vsugerovane. existuji na toto tehotenske testy ktere ti povi lepe jestli si tehotna ci ne. zbytecny dotaz devce :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.8.19 08:04

Já tedy ms měla když jsem čekala dceru. Zjistila jsem to až na běžné prohlídce na gynekologii v 8tt. Bylo to 2dny po skončení ms.
A se synem jsem měla ms 25.12. a 14.1. už jsem byla na rizikovém v 6tt.
Což neznamená že jsi ale těhotná.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí