Lehké krvácení a vysoká BT

Anonymní
29.6.12 11:09

lehké krvácení a vysoká bt

Ahojík,
omlouvám se za anonym.
Mám takový dotázek…
Mám vysazenou HA, ms mývám tak cca 32den.
Ted jsme 27dc, druhý den po utření mám krvavy hlen nebo jako by špiněni, ale jen když jdu na wc :think:,bt měřím a stále je vysoká 37st. čekala jsme, že ms teda dojde dřív a bt klesne? fakt nevím co to muže být? těhotntsví asi vylučuju, ale teda neměl to někdo? nebo muže být i vysoká bt když by došla ms???se v tom nák tápu a nikde nemužu dohledat odpovědi???

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1362
4.10.12 21:20
@Anonymní píše:
Ahojík,
omlouvám se za anonym.
Mám takový dotázek…
Mám vysazenou HA, ms mývám tak cca 32den.
Ted jsme 27dc, druhý den po utření mám krvavy hlen nebo jako by špiněni, ale jen když jdu na wc :think:,bt měřím a stále je vysoká 37st. čekala jsme, že ms teda dojde dřív a bt klesne? fakt nevím co to muže být? těhotntsví asi vylučuju, ale teda neměl to někdo? nebo muže být i vysoká bt když by došla ms???se v tom nák tápu a nikde nemužu dohledat odpovědi???

já to mám taky :think: a nevim co to je :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
504
5.10.12 08:51

Ahoj, podle toho co jsem už někdy četla, může BT klesnout až během MS nebo i po ní. Každá jsme jiná a u každé z nás to probíhá jinak. Stát se to může. Ale pokud teplota klesá před MS, tak by to tak mělo být, ale jak jsem psala, stát se může a nebo se zavrtává mimísek a bude z toho těhu :-) Máš někde graf?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1362
5.10.12 19:44

@Ari86 no a já jsem lehce krvácela a tedka nic… Tak nevim co to je…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
504
5.10.12 19:51

@Pear84 tak to mohlo být uhnižďování miminka :-) Měříš BT?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1362
5.10.12 19:54
@Ari86 píše:
@Pear84 tak to mohlo být uhnižďování miminka :-) Měříš BT?

no jen tedka jsem měřila.. No ale test byl negativni.. dneska… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
504
5.10.12 20:06

@Pear84 třeba byla ovulka později a na testování je ještě brzy, nehledě na to, že u každé z nás stoupá hcg jinak… Některé holky psaly, že měly pozitivní TT až třeba tři týdny od vynechání MS. I to se stává, každá jsme jiná… A měla jsi test s citlivostí 10?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1362
5.10.12 20:08
@Ari86 píše:
@Pear84 třeba byla ovulka později a na testování je ještě brzy, nehledě na to, že u každé z nás stoupá hcg jinak… Některé holky psaly, že měly pozitivní TT až třeba tři týdny od vynechání MS. I to se stává, každá jsme jiná… A měla jsi test s citlivostí 10?

ano mela jsem test s citlivosti 10. No nevím jestli to není temi léky. :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
504
5.10.12 20:12

@Pear84 A jaké léky bereš? Skoro žádné by neměly TT ovlivnit. Když ano, mělo by to být napsáno v příbalové informaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1362
5.10.12 21:00
@Ari86 píše:
@Pear84 A jaké léky bereš? Skoro žádné by neměly TT ovlivnit. Když ano, mělo by to být napsáno v příbalové informaci.

beru Duphaston.. tak právě proto.
No jeste abych to uvedla správně. Tak tedka 1.10 teplota 37 ráno. 2.10. 37 a pro zkoumání čípku měkky a hnědy hlen 3.10 36.6 RÁNO a hnědý hlen po vyjmutí tamponu. 4.10 příchod MS podle propočtů hnědý hlen po vyjmutí tamponu. Jinak pak do večera nic. Pro jistotu znovu tampon. 5.10 BT 36.9 ráno a po vyjmutí tamponu lehká špinavy jen na povrchu. Odpo už vůbec nic. Následný sex (bez ejakulace) A tedka večer jsem teplotu neměřila a navíc mám intimku a nic.. :think: :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1362
6.10.12 10:04

@Ari86
tak stejně mi MS došla ale mám příšerné bolesti. :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
504
6.10.12 10:27

@Pear84 tak to mě mrzí, že MS došla :-( Přeji Ti ať je rychle pryč a může brzy začít nové snaženíčko…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1362
6.10.12 17:26
@Ari86 píše:
@Pear84 tak to mě mrzí, že MS došla :-( Přeji Ti ať je rychle pryč a může brzy začít nové snaženíčko…

Děkuji jak je možné že mám teplotu 36.9?? Není to divné?? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
504
6.10.12 19:49

@Pear84 Někomu bazální teplota klesá až během MS a nebo po MS. Měříš ji pravidelně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1362
6.10.12 20:29
@Ari86 píše:
@Pear84 Někomu bazální teplota klesá až během MS a nebo po MS. Měříš ji pravidelně?

tedka jsem začala.. to zkouším.. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital