Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojte
. S přítelem se snažíme půl roku o miminko a stále nic. Ani v plodných dnech, ani v neplodných, ráno, odpoledne, večer, jednoduše skoro neustále … Nicméně napoledy, kdy došlo k pokoušení se uběhly dva týdny + - a mě 3tího přišla menzes, jako vždy, přesná jak hodinky, ale trvala jen jeden, pouhý den … obvykle to je 4 - 5 dní, silná. což je dost zvláštní … Tentorkát se ze začátku tvářila normálně, ale den na to nic … ani žádné špinění, občas kapka, ale jinak .. Znepokojuje mne to, ještě se to nestalo. Těhotenský test jsem si nedělala, už jsem se smířila s tím, že to prostě zase nevyjde
. Mohlo by to ale něco značit, ať už případné těhoteství, nebo jen hormonální poruchu? Máte s tím některá zkušenosti?
IwantYou píše:
Ahojte. S přítelem se snažíme půl roku o miminko a stále nic. Ani v plodných dnech, ani v neplodných, ráno, odpoledne, večer, jednoduše skoro neustále … Nicméně napoledy, kdy došlo k pokoušení se uběhly dva týdny + - a mě 3tího přišla menzes, jako vždy, přesná jak hodinky, ale trvala jen jeden, pouhý den … obvykle to je 4 - 5 dní, silná. což je dost zvláštní … Tentorkát se ze začátku tvářila normálně, ale den na to nic … ani žádné špinění, občas kapka, ale jinak .. Znepokojuje mne to, ještě se to nestalo. Těhotenský test jsem si nedělala, už jsem se smířila s tím, že to prostě zase nevyjde
. Mohlo by to ale něco značit, ať už případné těhoteství, nebo jen hormonální poruchu? Máte s tím některá zkušenosti?
Ahoj,
tak si udělěj testík a budeš mít jasno.. třeba bude pozitivní ![]()
Ahoj, já tohle měla u obou těhu. Bylo to uhnizďování. Ale na testík je ještě brzo. Ješte tak týden vyrdž.
Držím palce.
![]()
Pimpi píše:
Ahoj, já tohle měla u obou těhu. Bylo to uhnizďování. Ale na testík je ještě brzo. Ješte tak týden vyrdž.
Držím palce.![]()
Já měla pozitivní test 4 dny před očekávanou MS, nemyslím, že na test je brzo.. Doporučuji udělat, ať máš jasno
a třeba velký důvod k radosti.
Barunka88 píše:Pimpi píše:Já měla pozitivní test 4 dny před očekávanou MS, nemyslím, že na test je brzo.. Doporučuji udělat, ať máš jasno
Držím palce.![]()
já chci testovat zítra (11DPO), taky nemyslím, že je brzo…
poosleda píše:Barunka88 píše:já chci testovat zítra (11DPO), taky nemyslím, že je brzo…Pimpi píše:Já měla pozitivní test 4 dny před očekávanou MS, nemyslím, že na test je brzo.. Doporučuji udělat, ať máš jasno
Držím palce.![]()
Je to jistě individuální, u mě celkem silná čárka již 10DPO. Tak hodně štěstí ať jsou //. ![]()
Barunka88 píše:poosleda píše:Je to jistě individuální, u mě celkem silná čárka již 10DPO. Tak hodně štěstí ať jsou //.Barunka88 píše:já chci testovat zítra (11DPO), taky nemyslím, že je brzo…Pimpi píše:Já měla pozitivní test 4 dny před očekávanou MS, nemyslím, že na test je brzo.. Doporučuji udělat, ať máš jasno
Držím palce.![]()
dík.. uvidím.. ![]()
… nechci strašit, ale slabá MS (divná MS) bývá jedním z příznaků mimoděložního těhotenství. Takže testovat a hlídat se. … I když věřím, že jsi prostě normálně těhotná a vše dobře dopadne ![]()
Já jsem měla 3dny špinění a byla jsem těhu a v pořádku
Zkus testík a když tak k dr.na krev,to bude přesnější.Držím palce ![]()
Dobrá, dobrá, udělám si testík a uvidím
. Možná by bylo ještě dobré podotknout, že minulý měcíc při testování se mi zjevil duch, při bližším ohledání dobře viditelná druhá čárka a teď toto … Mohlo by to mít nějakou souvislost? ![]()
rychnov3 píše: … nechci strašit, ale slabá MS (divná MS) bývá jedním z příznaků mimoděložního těhotenství. Takže testovat a hlídat se. … I když věřím, že jsi prostě normálně těhotná a vše dobře dopadne
JJ tohle jsem měla já a bylo to mimoděložní
![]()
Zkus testnout a uvidíš. Mě se druhá čárka objevila až cca týden po špinění. Držím palce. ![]()
IwantYou píše:
Otestováno, negativní
ty testujes vecer??? nema se pouzivat prvni ranni moc?