Slabá MS + snažení

14
6.3.12 18:27

Slabá MS + snažení

Ahojte :) . S přítelem se snažíme půl roku o miminko a stále nic. Ani v plodných dnech, ani v neplodných, ráno, odpoledne, večer, jednoduše skoro neustále … Nicméně napoledy, kdy došlo k pokoušení se uběhly dva týdny + - a mě 3tího přišla menzes, jako vždy, přesná jak hodinky, ale trvala jen jeden, pouhý den … obvykle to je 4 - 5 dní, silná. což je dost zvláštní … Tentorkát se ze začátku tvářila normálně, ale den na to nic … ani žádné špinění, občas kapka, ale jinak .. Znepokojuje mne to, ještě se to nestalo. Těhotenský test jsem si nedělala, už jsem se smířila s tím, že to prostě zase nevyjde :-). Mohlo by to ale něco značit, ať už případné těhoteství, nebo jen hormonální poruchu? Máte s tím některá zkušenosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9030
6.3.12 18:55
IwantYou píše:
Ahojte :) . S přítelem se snažíme půl roku o miminko a stále nic. Ani v plodných dnech, ani v neplodných, ráno, odpoledne, večer, jednoduše skoro neustále … Nicméně napoledy, kdy došlo k pokoušení se uběhly dva týdny + - a mě 3tího přišla menzes, jako vždy, přesná jak hodinky, ale trvala jen jeden, pouhý den … obvykle to je 4 - 5 dní, silná. což je dost zvláštní … Tentorkát se ze začátku tvářila normálně, ale den na to nic … ani žádné špinění, občas kapka, ale jinak .. Znepokojuje mne to, ještě se to nestalo. Těhotenský test jsem si nedělala, už jsem se smířila s tím, že to prostě zase nevyjde :-). Mohlo by to ale něco značit, ať už případné těhoteství, nebo jen hormonální poruchu? Máte s tím některá zkušenosti?

Ahoj,
tak si udělěj testík a budeš mít jasno.. třeba bude pozitivní ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1317
6.3.12 18:58

Ahoj, já tohle měla u obou těhu. Bylo to uhnizďování. Ale na testík je ještě brzo. Ješte tak týden vyrdž.
Držím palce. :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6653
6.3.12 19:16
Pimpi píše:
Ahoj, já tohle měla u obou těhu. Bylo to uhnizďování. Ale na testík je ještě brzo. Ješte tak týden vyrdž.
Držím palce. :palec: :palec:

Já měla pozitivní test 4 dny před očekávanou MS, nemyslím, že na test je brzo.. Doporučuji udělat, ať máš jasno :-) a třeba velký důvod k radosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9030
6.3.12 19:30
Barunka88 píše:
Pimpi píše:
Já měla pozitivní test 4 dny před očekávanou MS, nemyslím, že na test je brzo.. Doporučuji udělat, ať máš jasno :-) a třeba velký důvod k radosti.

já chci testovat zítra (11DPO), taky nemyslím, že je brzo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6653
6.3.12 19:36
poosleda píše:
Barunka88 píše:
Pimpi píše:
já chci testovat zítra (11DPO), taky nemyslím, že je brzo…

Je to jistě individuální, u mě celkem silná čárka již 10DPO. Tak hodně štěstí ať jsou //. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9030
6.3.12 19:39
Barunka88 píše:
poosleda píše:
Barunka88 píše:
Pimpi píše:
já chci testovat zítra (11DPO), taky nemyslím, že je brzo…
Je to jistě individuální, u mě celkem silná čárka již 10DPO. Tak hodně štěstí ať jsou //. :-)

dík.. uvidím.. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6902
6.3.12 20:44

… nechci strašit, ale slabá MS (divná MS) bývá jedním z příznaků mimoděložního těhotenství. Takže testovat a hlídat se. … I když věřím, že jsi prostě normálně těhotná a vše dobře dopadne ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1325
6.3.12 21:51

Já jsem měla 3dny špinění a byla jsem těhu a v pořádku :mrgreen: Zkus testík a když tak k dr.na krev,to bude přesnější.Držím palce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
6.3.12 23:51

Dobrá, dobrá, udělám si testík a uvidím :) . Možná by bylo ještě dobré podotknout, že minulý měcíc při testování se mi zjevil duch, při bližším ohledání dobře viditelná druhá čárka a teď toto … Mohlo by to mít nějakou souvislost? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3929
7.3.12 00:11
rychnov3 píše: … nechci strašit, ale slabá MS (divná MS) bývá jedním z příznaků mimoděložního těhotenství. Takže testovat a hlídat se. … I když věřím, že jsi prostě normálně těhotná a vše dobře dopadne ;)

JJ tohle jsem měla já a bylo to mimoděložní :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
7.3.12 00:15

Strašíte mě :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1317
7.3.12 08:28

Zkus testnout a uvidíš. Mě se druhá čárka objevila až cca týden po špinění. Držím palce. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
7.3.12 19:32

Otestováno, negativní :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9030
7.3.12 19:36
IwantYou píše:
Otestováno, negativní :,(

ty testujes vecer??? nema se pouzivat prvni ranni moc?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí