Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Může to být homonální výkyv. Přpadaně těhotenství, pokud je to u tebe možné. Počkala bych do další MS a uvidíš.
@P4ja Děkuji takže ještě počkám teda.Jsem zvědavá co to teda bylo. Jenže ted nevím kdy mam očekávat další MS, Jestli mám čekat od té poslední z toho 5.5 a nebo jestli od toho 23.5?Jsem z toho jelen. ![]()
@Anicka2888 píše:
@P4ja Děkuji takže ještě počkám teda.Jsem zvědavá co to teda bylo. Jenže ted nevím kdy mam očekávat další MS, Jestli mám čekat od té poslední z toho 5.5 a nebo jestli od toho 23.5?Jsem z toho jelen.
Uvidíš.
Je tu prosím ještě někdo kdo má s tímhle zkušenost? Děkuji předem. ![]()
@Anicka2888 Ahoj, jak ti to dopadlo? Byla to MS, těhotenství, nebo něco jiného? díky
Dobrý den milé maminky. Chtěla bych se s vami poradit.5.5 jsem měla normalní menstruaci ktera trvala 4 dny. Cyklus mívam pravidelně 29 dní. Ale ještě se mi nestalo aby přišla MS takhle brzo
Již 19 DC a to naprosto bezbolestná a slabší ta přišla 23.5.Trvala 2 dny a z toho 4 dny špinění. Může to být prosím vás nějaká hormonální porucha? Setkala se s tím nějaká maminka prosím vás? Děkuji za případné zkušenosti. Jinak se teda objednám na gynekologii. Jinak nechápu ale od té doby se cítím jako bych měla stále dostat menstruaci