Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky, dcera dvakrát pozitivní test, ale před chvilkou začala slabounce krvácet-na toaletním papíru. Vím, že mi nikdo nemůže říct, že je to dobrý. Ale máte někdo zkušenost, že těhotenství pokračovalo. Jen se snaží už moc dlouho pořád nic a teď naděje a začlo to krvácení. Děkuji moc.
Bohužel to nikdo nezodpovi.
Někomu to mohlo dopadnout, jiné zas ne..
Kolik dní mešká?
Hezky večer, já slabé krvácela první 2, měsíce… kvůli hematomu. Proto jsem ani nevěděla, že jsem vůbec těhotná 🙈 na kontrole u dr zjistili 8.tyden tehotenstvi, dostala jsem progesteron a brala ascorutin a už se blížíme do finále, v létě se nám narodí holčička ❤️ 🙏 přeji pevné nervy, raději bych jela k doktorovi, co nejdříve, ať se nic nezanedbá, kdyby náhodou 😊
@Jane52 na 5 dni má krásný test. Uvidí do rána, jestli se to zhorší nebo poleví. Opravdu to teď může být cokoliv.
Držím palce, ať se zadari ![]()
@Eljasa děkuji moc, je možné, že by byla těhotná, už déle? Minulý měsíc měla menstruaci takovou zvláštní a slabší.
@Jane52 to nedokážu říct. Pokud ano, na utz by bylo již vidět. Takže teď záleží, jestli chce na pohotovost zítra, pokud bude krvácet, jestli si myslí, že je těhotná už déle. Pokud ale je čerstvě, na utz nic nebude..
@Eljasa krvácení zmizelo, jen měla do večera pár kapek hnědého výtoku. No uvidíme, dělala si teď test a sílí. Zítra bude volat doktorce, dnes jen ležela Děkuji