Slabý žaludek?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
158
12.10.24 22:14

@Parila zajímavé a dost podobne mne, ve smyslu toho co člověku vyhovuje a co ne…dochazim na to postupně a jak píšete, proste musím jist jen co mi děla dobre, stejne jako vám. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
12.10.24 22:22

@AnastazieB ok, přečtu, dekuju. Mimo to nadýmání mě umí tak něco občas prohnat, to jo…no prave tím jsem si lámala hlavu, ze to není typicke, ze vždy jen po konkrétním jídle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
185
12.10.24 22:44

Taky mám konkrétní jídla, která nemůžu a i jen vůně z nich je mi nepříjemná, třeba koblihy, chipsy, popcorn, tvrdé salámy, víno…naopak na pivo mám občas i chuť, asi si tělo říká, co mu vyhovuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
15.10.24 22:49

Reakce na dotaz

Dobrý večer, sice už se tomu moc nevěnuju, ale dle popisu co uvádíte, že problémy nastávají zejména po tučném jídlu a pak v kombinaci sladkého, vypovídá o problému s játry, resp. kombinace játra-žlučník, to se pak právě projevuje často těmito komplikacemi, ovšem vyloučitt samozřejmě nelze ani gastro porucha. Tady se musí udělat prvotně těch vyšetření více a zabývat se zároveň i více okruhy. Jde také o zjištění stresu a nemocí zpětně. Zároveň řada příznaků může být i spojena s domácími zvířaty při přenosu parazitů na člověka. V každém případě je potřeba provézt prvotně vyšetření žaludku, jater a také stavu slinivky, stejně tak sono žlučníku kvůli kamenům, pak se uvidí co dále. Sice nějak už tolik nepomáhám, pokud tedy vyloženě vidím že někdo potřebuje, pak ano.
Nevím však jak tady zanechat kontakt, pokud tedy potřebujete, abych neporušoval tady podmínky apod.
J. H.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast