Slano v ústech v těhotenství

130
22.11.14 22:26

Slano v ústech v těhotenství

Ahoj maminy,
jsem v 10tt a už skoro měsíc mám kromě nevolností, které trvají po celý den i slanou pachuť v ústech (občas kyselo, nebo hořko). Nevíte čím je to způsobeno a jestli se to dá něčím zahnat. Je to dost nepříjemné a trvá to celý den, už jen z toho mám ty nevolnosti. Bonbóny a žvýkačky zaberou jen na chviličku.

Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6050
22.11.14 22:54

@Chelsa :think: Zřejmě to bude tím jak je ti nevolno, pokud často zvracíš tak máš takový nepříjemný pocit v ústech. Jsou nějaká lízátka přímo pro těhotné na nevolnost, ale zda to pomáhá to nevím. Zkusit třeba jíst nějaké lehčí jídlo, pít těhotenské čaje a doufat, že to brzy přejde ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6094
22.11.14 23:23

@Chelsa Nepomuze podle me nic, ja mela cely prvni trimestr u vsech tehotenstvi priserne hořko v puse. Vyplachovala jsem casto Listerinem, ale taky to zabere jen na chvilku. Chce to casteji pocucavat vodu a tim to splachovat. Brzy to prejde, vydrz :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
23.11.14 23:40
@Chelsa píše:
Ahoj maminy,
jsem v 10tt a už skoro měsíc mám kromě nevolností, které trvají po celý den i slanou pachuť v ústech (občas kyselo, nebo hořko). Nevíte čím je to způsobeno a jestli se to dá něčím zahnat. Je to dost nepříjemné a trvá to celý den, už jen z toho mám ty nevolnosti. Bonbóny a žvýkačky zaberou jen na chviličku.Díky

Ahoj tahle slano v ústech jsem měla taky jenže mě i sladký bylo slaný celý den ni bylo zle ale nezvracela jsem trvalo to od 6-12tt, potom už jsem začala zvracet od rána do večera s váhou jsem šla dolů od 16tt se mi to už zlepšilo, ted jsem 19 tt zvracím už jen dvakrát do týdne chut už mám úplně normální váha jde nahoru :pankac: zkoušela jsem jíst hodně ovoce a zeleninu dost mi pomáhali banány, jogurty a trpělivost, držím palce at je ti dobře

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí