Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Jak jste oznámili rodičům své těhotenství?
Ahoj holky, vcera jsem zjistila ze cekam miminko. Je mi 22 let, přítele mam. Měli jsme to spolu těžké mel dluhy. Ted prodal pozemek a z dluhu se vyplatil. Zatim bydlíme kazdy u rodičů a příští týden se jdeme mrknout na byt. Ale děsí me jak to oznámit rodičům? Dekuju za vaše zkusenosti
Prinesla jsem jim fotku z ultrazvuku v obalce…tata se mohl zblaznit stestim a nejradeji by hned rodil ![]()
@petrusska22 píše:
Jak jste oznámili rodičům své těhotenství?
zavolala jsem, řekla mámě, jestli sedí a pak, že jsem těhotná. Nevěřila tomu stejně, jako já, ale pak jsem slyšela, jak brečí. Byl to její tajný sen, že se ještě někdy dočká vnoučete. ![]()
@petrusska22 Tak ještě počkejte.. po ultrazvuku. Mohl by to být hezký dárek k vánocům ![]()
@martina.se to je krásný
porad do me oba huci ze mam jeste čas ze nemáme nic…ale kdo v dnešní době ma co? Mam strach z jejich reakce. Plno mých kamarádek ani neukoncili školu a ted se mají dobre
@petrusska22 píše:
Ahoj holky, vcera jsem zjistila ze cekam miminko. Je mi 22 let, přítele mam. Měli jsme to spolu těžké mel dluhy. Ted prodal pozemek a z dluhu se vyplatil. Zatim bydlíme kazdy u rodičů a příští týden se jdeme mrknout na byt. Ale děsí me jak to oznámit rodičům? Dekuju za vaše zkusenosti
Ja byla poprve tehotna ve 20
@petrusska22 píše:
@martina.se to je krásnýporad do me oba huci ze mam jeste čas ze nemáme nic…ale kdo v dnešní době ma co? Mam strach z jejich reakce. Plno mých kamarádek ani neukoncili školu a ted se mají dobre
já měla první dítě ve 23.. a naši měli radost.. ale je fakt, že jsem měla svoje bydlení, práci atd.. ale i kdyby ne, tak prostě jejich první vnouče, takže super. ![]()
My jsme koupili dupacky a zabalili. Dali jsme to mojim rodicum a mamka jeste nadavala ze co kupujem a mame setrit a tak
pak to rozbalili, mamka zacla brecet a objimat nas a tatka uz zacal ze to bude kluk a ze ho bude ucit lezt na orech na zahrade ![]()