Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, dneska mám 3. den po skončení MS. Dneska v noci mě probudilo píchání v pochvě, jakoby na levé straně, od včerejšího večera mě šíleně bolí v kříži, přesně jako před MS+se k tomu přidávají takové ty tlaky v podbřišku. Přesně mi to připomíná PMS, až na to píchání vevnitř. Doma praktikujeme přerušovanou soulož (několik let), zatím úspěšně. Ale den před koncem MS to do mě přítel pustil naplno. Tak se ptám, mám se bát možného těhu, nebo nemůže to být např. cysta, nebo něco takového? Potkalo to některou z vás? Díky moc ![]()
@slunicko00 Spíše bych řekla, že to je ovulace. Ženy, které jsou ke svému tělu trochu vnímavé ji cítí jako při MS. A jestli ses teď začala trochu víc soustředit na možné těhotenství, tak to zrovna vnímáš líp ![]()
@dariB Myslíš že bych mohla mít ovulaci 3 dny po skončení MS? Není to blbost?
![]()
Ahoj, mám podobný problém, tak se přidám, jestli někdo neví, co to je ![]()
Vysadila jsem HA, protože od začátku října jsem měla neustále špinění, antiko vysazena 6. listopadu. Špinění pokračovalo až do středy minulého týdne. No a včera mě začalo trochu bolet v podbřišku na levé straně, na místě, kde končí bikiny řez od CŘ (byl v lednu), dneska to bolí více, hlavně při pohybu je tam chvilku tlak nebo při vstávání. A teď nevím, na kterého doktora se obrátit, jestli na gynekologii, nebo na praktika? Nebo je to jen ovulace a mám vydržet? Nevím, jak to poznám, po porodu a azalii mám všechno takové rozhozené. Jo a minulý týden jsem byla na pilates a posilovalo se tam i břicho, že by to bylo z toho? Tak nějak nevím, zda mám otálet, nebo jednat
Díky a omlovám se @slunicko00 že jí lezu do diskuse ![]()
@Jenisa Vůbec nevadí, že mi lezeš do diskuse, stejně se tady nic neděje
Já být na tvém místě, tak bych asi ještě chvíli počkala a pak vyrazila na tu gyndu ![]()
A jinak se ještě ptám všeobecně, to píchání v podbřišku mi pořád přetrvává, sice ne nějak výrazně, ale trvá, tohle fakt nikdy nemívám. Další MS bych měla dostat kolem 15.12. Ptám se jako nějaká blbka, ale asi je ještě hodně brzo dělat test, že? Jsem hodně nervozní
Potřebovala bych reakci někoho, kdo na tom byl podobně ![]()
@slunicko00
No asi bych s těhu testem tak týden/dva posečkala, teď mi to přijde brzo. Protože testovat se má až v datu očekávané ms. Tak ať ti to dobře dopadne.
Mě bolest nalevo přešla, přestěhovala se k pupku, pak na jizvu, pak napravo, pak zase nalevo a do kříže. ZAčínám si myslet, že tělo je z těch hormonů rozhozené. No kdyžtak vyrazím k doktorovi, to je vždycky nadlouho, musím sehnat hlídání, vyprosit volný termín, chjo, třeba to přejde samo.