Jak dlouhý je pobyt v nemocnici s cholestázou

84
20.11.14 18:44

Jak dlouhý je pobyt v nemocnici s cholestázou

Ahoj holky,
mám otázku na ty, které měli v těhotenství špatné jaterní testy a museli do nemocnice.Jak jste tam dlouho leželi? Jsem ve 30+4.Zítra mám nástup, tak abych měla aspoň nějakou představu co mě bude čekat.
Díky za odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4072
20.11.14 19:01

Ahoj me to teda zjistili v 36 tt a byla jsem tam az do sekce rekli ze me domu uz s brichem nepusti lezela jsem tam 14 dni do 38tt. Ale mela jsem je dost vysoky ty testy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.11.14 19:14

Až do (vyvolávaného) porodu, 36+0
Jinak to nešlo, byla jsem na tom fakt zle. Bohužel se to opakovalo i při dalším těhotenství, ještě o něco dřív (24.t), takže další dítě už mít nemůžu.
Nejhorší bylo to svědění, nejradši jsem ležela ve vaně plné studené vody a i tak jsem byla rozškrábaná…

• Citovat
  • Upravit
84
20.11.14 19:28

@kintly
Ahoj, no já právě doufám že tam nebudu muset tvrdnout až do porodu :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
20.11.14 19:33

@Anonymní
No to svědění je příšerný :-( hlavně v noci. Už jsem se pořádně nevyspala skoro týden. Kdybych tam měla být tak týden 14 dní, to bych ještě přežila ale do porodu nevím, nevím :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.11.14 20:19

Hele, ono tam být do porodu nemusíš. Pokud bude rozumnej dr, dá se dohodnout, že budeš po stabilizaci doma, držet dietu, brát léky a chodit na kontroly každý týden.
Já taky část byla doma a pak jsem chodila na propustky (ve středu odpoledne a o víkendu)

• Citovat
  • Upravit
84
20.11.14 20:53

@Anonymní
Fakt jo, no tak to doufám že to takhle půjde. Mám doma ještě jednoho malého prďolu a fakt se mi bez ní nechce být třeba měsíc a manžel taky musí chodit do práce :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí