Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojte, najde se nás tu víc, které otěhotněly tento měsíc a termín porodu jim vychází na srpen 2015? Že bychom se tu mohly vzájemně podporovat v čekání, které ze začátku bude dlouhé ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Majkelka ze začátku?
nejdelší mi to teda přišlo právě na konci.
@Adduše tak to mně ne, mně se to hrozně vleklo na začátku, jak se chodí do poradny jen jednou za měsíc, tak mi to vždy přišlo hrozně dlouhý ![]()
@Majkelka aha
mě právě na konci, každý den: tak už bych mohla porodit
a zase nic ![]()
@Majkelka
nojo…zatím teda druhý nečekám, ale už te´d se netěším jak těch 9. měsíců bude dlouhejch
…ale měla jsem termín v srpnu 2013
tak aspoň ten měsíc máme společnej ![]()
@Adduše
já první rodila 2.9.2013, takže máme děti kousek od sebe ![]()
Ahoj holky, já nakoukla jen tak z nostalgie, první porod jsem měla v srpnu 2013
Tentokrát mi to nevyšlo, byli jsme o měsíc rychlejší, takže mám termín už v červenci. Každopádně letňátkům zdar! ![]()
@Majkelka Tak já jsem s ermínem maximálně spokojena, minule sice pařáky docela byly, ale snášela jsem je úplně v pohodě, žádné oteklé nohy, nic
Přibrala jsem celkem jenom 9kg, takže pohodička a studená sprcha, popř. koupání ve studené vodě prckovi taky nevadilo, doufám, že to teď nebude jiné ![]()
@Majkelka no já jsem nakonec porodila dřív
, takže máme holčičku červencovou ![]()
Ahoj, mám jen ducha na testu, tak uvidim, zda bude sílit. jinak bych se ráda přidala. ![]()
@Majkelka A kdy máš dostat MS? Já v sobotu a nedalo mi to, ale duch je fakt duch, tož bůhví, jak dopadnu. ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat