Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Majkelka Já si udělala ještě jeden dneska a zítra teda zatelefonuju. Zatím se těhotně necítím a doufám, že nedorazí nevolnosti.
@Deni33 Vítej. ![]()
@Derin já jdu k dr. až toh 10., to už by snad mohlo být slyšet i tlukoucí srdíčko…bereš nějaké těhotenské vitamíny? Já jsem taky zatím bez příznaků ![]()
@Majkelka Já jdu už pátého.
Jsem nějak nestačila zaprotestovat, takže to vidím tak, že za týden pojedu zas.
Zatím nic neberu, chtěla jsem si koupit, ale nějak to nestíhám.
@Derin tý jo, už? tiše závidím
já si nakonec koupila gravital, u prvního mě do toho dr. dost nutil, že jsem měla málo železa a nevím co ještě, tak už jsem se do toho pustila
@Majkelka U prvníhol jsem pojídala Mamavit, u druhého ani nevím, tak uvidím, co koupím teď. ![]()
Hlavně doufám, že toho 5.12. něco bude vidět, abych nemusela za týden zas. ![]()
@Majkelka To by mě nebavilo, musím dojíždět a už teď přemýšlím, že návštěvy u doktora zkrouhnu, co to půjde. ![]()
Ahoj holky, mužů se k vám přidat? Když jsem na vaši diskuzi narazila před pár dny tak jsem nostalgicky zavzpomínala..druha dcerka se narodila v srpnu 2013
No a dneska nepřišela ms tak jsem testla a je tam dálnice jak vyšitá. Manžel to ještě ani neví, bude to už naše třetatko a nevím jak to vezme, tak zatím vyčkávám na vhodnou situaci.
@jafol jéé, to je krásný! taky moc gratuluju!
tak pak dej vědět jak moc byl manžel v šoku
jak staré děti máte?
@Derin fakt? tak to já chci mít co nejčastěji jistotu, že je vše jak má být, už se nemůžu dočkat na toho 10. Jsem zvědavá, co už uvidíte vy s doktorem teď 5.
Holky ja jdu 9 na kontrolu myslite ze pujde uz neco vide? dr mi nespocitala tydny ale myslim 4,5,6 ![]()
@renata-l tak týdny si můžeš spočítat i sama
něco vidět asi bude, jen srdíčko asi ještě bít nebude
No ja v srpnu vysadila antinu a ms nedorazila zari, rijen tak v listopadu po negativnich testech jsem sla na vyvolavacku a 13 den po injekci jsem zkusila jen tak test a 2dalnice sla jsem k dr a potvrzeno a pry mi to vypocita az 9.12:-) tak prave si myslim je 4,5,6,:-)
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat