Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Dekuji holky
je to moje prvni tehu tak mam porad nervy aby se neco nepokazilo :-/
Ahoj holky… přidávám se k vám… termínek máme 2.8.2015
fotečku nemám, ale je to jenom tečička včera sem byla na potvrzení těhu u Muddry, kde sem vyfasovala vitamínky a kontrolku příští návštěvu jdu 23.12.2014 už se moc těším doufám, že bude vše ok ![]()
Ja jdu na kontrolu o den driv, tak snad budou dobre zpravy pred vanocama ![]()
@jafol Já taky, pozitivní test mi vyšel týden před ms ne uplně dálnice, ale dělaný odpoledne a to chodím furt na wc..dneska je silnější než ta kontrolní o dost..
Tak uvidíme za 14 dní--
@alushlaa píše:
Ahoj holky tak se hlasim s terminem 11.8.uz mame prvni fotecku nasi tecky
dneska jsme 4tt+3 tak snad vse pujde jak ma
Tak to jsme uplně stejně. taky jsem 4+3,ale k dr jdu až 18.12
@alushlaa děkuji… no snad jo jenom samé dobré zprávy… chce to pozitivní myšlení ![]()
@alushlaa Pěkná tečka. ![]()
@PusinkaMartinka Jeee, četla jsem včera tvůj deníček. Mně podle MS vychází stejný termín. ![]()
Holky, je vám taky taková zima? Já se nemůžu vůbec zahřát.
Mám teda nízký tlak, těhotenstvím se mi zas sníží, ale nepamatuju si, že by mi byla taková zima při předchozím těhotenství.
@Derin: mě je tak pořád zima ![]()
Dneska jsem si dělala test tak už tam mám pěknou dálnici.
No zima mi je taky pořád, ale ja celkově nejsem stavěna tohle rocni a taky jsem nachlazena…
Ahoj,
všem vám gratuluji k pozitivním testům a přeji hodně zdraví do tohoto krásného období.
Také bych k vám moc chtěla patřit. Kdyby to tento měsíc vyšlo, ještě bychom to stihli na konci srpna. Ale na testování je ještě brzy. S manželem jsme se snažili tento víkend. Ale už se snažíme asi půl roku a nic. Máme už doma čtrnáctiměsíční dcerku
(po IUI), takže to nevidím moc nadějně. Ale stejně - nějaká tady je, ne? ![]()
@Prcek88 tak sem se o jeden den sekla, jsem 4tt+2
no snad to pujde vsechno hladce… mas nejaky priznaky?
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat