Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Tak ja mam doma uz asi 10 tehu testu a vsechny pozitivni
mam doma jeste i ovu testy a tam sou teda uplny dalnice ![]()
Petrusak, moc děkuju! Moc bych si to přála - taky proto jsem vám sem vpadla takhle předčasně. No, ještě si aspoň týden počkám, než se to dozvím.
Ahoj holky, ráda bych se k Vám přidala. Je mi 25 let a jsem po IVF, je to mé první těhotenství,, zrovna začínám 7tt. Na srdíčko máme jít 12.12. a termín nám zatím teoreticky vychází 27.7.
![]()
@petrusak: Taky to asi nevydržím do MS. Ale ta má stejně přijít až 14. 12.
@susan86 Držím pěsti, ať se pak // objeví!
@Michelle7777 Vítej. A jestli jdeš až 12.12, tak to pak bude srdíčko bít jako zvon. ![]()
S tou zimou jste mě potěšily, že nejsem sama. I když teda lepší by bylo, aby nám zima nebyla.
Já právě nejsem moc zmrzlík, takže to přičtu holt k příznakům.
@jafol Jsem si dneska jen tak pro kontrolu udělala poslední test a vyjela mi testovací čárka rychleji jak ta kontrolní a vzpomínám, že jsem to měla u obou těhotenství. Fakt je to tím rostoucím hcg, navíc ty testy mají určitou citlivost, takže jak je vyšší hcg, tak bude čaárka silnější.
Nevíte co pomáhá na nevolnosti? Mám celý den v krku jako knedlík a jakmile uvidím něco co mi přijde hnusné, tak mi začně kopat a musím vyběhnout na vzduch a tam to rozdýchám. Nejhorší jsou brambory vařené ve slupce
úplně se bojím mýt nádobí, že uvidím na talíři zbytky jídla a
![]()
@Derin: Děkuju moc!
Asi si nějaký ten test obstarám. Do teď si říkám, že je to zbytečné vyhazování peněz, když to pak poznám podle MS. Když jsme se snažili o dcerku, nikdy jsem nevydržela a pak byla zklamaná. Teď tedy zatím odolávám bez testů… A zklamaná jsem stejně. Ale to naše štěstíčko mě nikdy nenechá dlouho smutnit.
@Michelle7777: Taky jsem musela u prvního těhu často prodýchávat. Ale já jsem to asi neměla tak strašné. Ono na to asi moc věcí nepomáhá. Zkoušela jsem i zázvorové bonbóny, ale to je hnus.
Já se omlouvám, že do toho takhle vpadám. Můžu tady být, když ještě vlastně nevím, jestli mám termín porodu?
@Michelle7777 Mně nepomáhalo nic.
Až prostě časem přešly. Zázvorová lízátka jsem měla a vůbec mi nepomohla.
@susan86 Jen tu buď, však místa je tu dost. ![]()
Holky ja nemam zadny priznaky a docela z toho nervuju, jestli je vsechno v pohode :-/ ani prsa nemam citlivy..
@Michelle7777 Mě trochu u prvního pomáhali tabletky Emesin jsou pro těhotný…Tak je zkus.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat