Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@CarolineJ trochu místa tu ještě je
tý jo, moc gratuluju, i když to asi bude trošku náročnější, ale zas děti to budou mít blízko k sobě, budou si moct brzo hrát a tak. člověk se musí na vše dívat pozitivně ![]()
@CarolineJ Vítej.
Šoku se nedivím. Budeš mít dětičky blízko sebe, ale to dáš. ![]()
Ahoj holky, taky bych se ráda přidala. Min. týden jsem si dělala test a objevily se //
a dnes jsem byla u doktorky, dokonce jsme slyšely i srdíčko. Jsem 6tt, jaké máte příznaky? Já bych pořád spala a děsně mě bolí prsa.
@Štěpánka81 Ahoj. ![]()
Příznaky zatím žádné a doufám, že to tak zůstane. Rozhodně bych se ráda vyhnula nevolnostem. ![]()
Ahoj holky, taky bych se rada pridala
v patek jsem nasla // a cekame uz druhe, doma mame 14 mesicniho syna. K doktorce jsem objednana na 17.12., tak se tesim!
Priznaky nemam zatim zadne, jen jsem unavena, ale to spis kvuli tomu, ze syn v noci spatne spi… V prvnim tehu mi bylo spatne 24/7 od 8tt do 6 mesice, tak doufam, ze tentokrate to bude lepsi..
@Majkelka Děti mam ještě docela malé, starší má 4 a mladší 16 mesicu. Pravě ta mladší má narozky 7.8. a termín porodu mi vychází na 8.8.
Manžel zatím nic netuší a ja jsem poseroutka mu to říct, počkám az pod stromeček ![]()
@CarolineJ Tak to koukám a zároveň gratuluji
ale maš pravdu děti si urcite casem vyhrajou, vždyť to budou skoro dvojčata.
Příznaky zatím taky nemám, ale za to jsem chytla někde hrozné nachlazení, teploty nastesti nemám, ale za to ryma a kašel je solidní. Tak se lecim čajem s citronem…
@Štěpánka81 ahoj, taky jsem zatím bez příznaků, minulé těhotenství jsem tak měla celé. Tý jo, bylo slyšet srdíčko už v 6.tt? Já se bála, aby bylo slyšet příští týden, což budu cca v půlce 7.tt ![]()
@misulena ahoj, my máme doma 15ti měsíčního syna a o nočním spaní bych mohla vyprávět
ještě tak před 2 měsíci se budil v průměru 10×-15× za noc, teď už je to ok.
@jafol tý jo, tak to já bych to nevydržela neříct. Je to krásný, dát tu informaci pod stromeček, taky mě to napadlo, jenže já jsem na tohle slepičí prdýlka, vědí to už i rodiče. Ani u prvního jsme nevydrželi čekat do konce třetího měsíce :d
Ahojky holky, taky bych se ráda přidala..
Minulou středu sem si na popud kámošky udělala test u když jsem měla týden do ms a odpoledne a už mi ukázal dvě i když tu druhou slabší, dnes mám už dálnice,–)
K dr jsem objednaná 18.12 tak jen doufám, že bude vše ok..
Jinak mě furt píchá v podbřišku, dělá se mi zle a sem teda ochrápaná strašně,–)
Zdravím nové členky
tak mě bylo zle minulý týden a bolelo mě břicho teď je to už lepší.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat