Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@susan86 Taky vůbec žádné, nějak jsem to tento měsíc nečekala ani jsme se moc nesnažili, ale viditelně to stačilo ![]()
Holky ja byla natesena jak vsem oznamim na vanoce ze jsem tehotna ale jak tady ctu same negativni veci ale ne v tehle skupine ve vsech obecne.kdy to oznamili =/ tak ted nevim kdy to mam rict v utery jdu na velkou kontrolu a pro prukazku pokud bude vse v poradku dekuji za rady
@susan86 tak ja si veci vsugerovala prvni mesic snazeni(pred 2 mesicama)
tentokrat sem myslela, ze to urcite nevyslo, ze nemam zadne priznaky a buch vykoukly na me // ![]()
@renata-l taky bych to chtela dat rodicum jako darek na vanoce, 2 dny predtim jdu na kontrolu to budu 7tt ale taky se prave bojim, ze je to brzo, ale ja sem hrozna kecka, nejradsi bych to uz kazdymu rekla ![]()
@alushlaa: To znám. Mám za sebou čtyři roky vsugerovávání těhotenských příznaků každý měsíc. To je snad nejhorší, když se člověk pořád zkoumá. Když jsem pak byla opravdu těhotná, nic mi nebylo (kromě chřipky). Tu mám ale teď taky. ![]()
Ahojte, vitam nove tehulky a gratuluji ![]()
My to chceme na vanoce rici jen rodicum a ostatnim az po skonceni tretiho mesice…
Priznaky taky zatim moc nemam, zima mi je pekelna furt, ale tak nejak asi uz od narozeni
a uz tak dva tri dny me boli v podbrisku, slabe. A kdyz kychju nebo zakaslam, tak me silne picha jakoby na vajecnicich. Tak radsi nekycham a nekaslam ![]()
@susan86 Mela jsem to přesně jak holky pisou každý měsíc kupa tehu příznaků a na testu bilo. A tento mesic jsem to neřešila, začala jsem intenzivně cvičit a cele snažení odložila az na jaro a ono si našlo cestičku. A ještě když jsem si dělala jen tak ze srandy test zcela jistá, ze bude negativní, vykoukly na mě // a ja si říkala jak je to možné když mi vůbec nic není..Takže pozor sugesce je mocna.
Jinak, kdo bude mit zajem, zalozila jsem ve skupinach soukromou skupinu Srpen 201, tak staci zazadat o clenstvi Nejak se mi tu verejne nechce moc vypisovat detaily o mem tehu atd.. V prvnim tehu jsme si takovou skupinj zalozily, casem se to tak nejak prirozene protridilo a zustaly jsme v takovem rodinnem slozeni…
@misulena Měla jsi super nápad s tou uzavřenou skupinou. Už jsem ti poslala žádost o přijetí ![]()
@jafol píše:
@Derin Tak se přestěhuj do Anglie (to je kde žijí ja)a tady utz opravdu je v 13 a 20 týdnu a to jest vše
Však uz taky spekuluju jak to udělat abych měla utz ještě v 8 týdnu, protože do toho 12teho to nevydržím
Tak kvůli tomu se fakt stěhovat nebudu. ![]()
Mně to u prvního bylo jedno, ale pak už to mám složité s hlídáním, tak proto by mi vyhovovaly méně časté kontroly.
A dneska ráno je mi dost šoufl.
@misulena píše:
Jinak, kdo bude mit zajem, zalozila jsem ve skupinach soukromou skupinu Srpen 201, tak staci zazadat o clenstvi Nejak se mi tu verejne nechce moc vypisovat detaily o mem tehu atd.. V prvnim tehu jsme si takovou skupinj zalozily, casem se to tak nejak prirozene protridilo a zustaly jsme v takovem rodinnem slozeni…
Nebude tam holkám vadit, když se přizene srpen 2015? ![]()
Jako já ani nevěděla, že sem těhotná až pak když mě neddošla ms hlavně sem měla tzv předmenstruační syndrom po 16 měsících snažení jsem měla příznaky každej měsíc… takže sem jim nevěnovala pozornost… ![]()
Já se v tom zas až tak nevyznám, ale myslím si, že by šla uzamknout i tahle skupina, abychom se všechny nemusely stěhovat ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat