Toužím po miminku v 15 letech

4
21.11.14 08:35

Toužím po miminku v 15 letech

Toužím po miminku, je mi 15 a půl a po miminku toužím už od 14 let ale to jsem ještě nemohla. Teď mám přítele se kterým se znám už 3 roky ale až teď jsme spolu začali chodit ;-) Letos v září jsem šla na Střední ale nelíbilo se mi tam a na jinou školu mě nepříjmuli tak jsem to ukončila. Nešlo to! Příteli je 24 a podniká takže strach nemám ale on miminko nechce, prý si mám nejdříve udělat školu ale tu bych si dělala dálkově po studiu. Přítel má dům takže by jsme měli i kde bydlet. Jen nevím jak ho k tomu přemluvit. Jsem spíše rodinný tip, nechodím na diskotéky ani ven jsem radči doma a uklízím nebo si hraju s bráchou. Myslela jsem si že by to bylo děsný a tak jsem začla hledat po internetu a narazila jsem na tyto stránky a zjistila jsem že je tu poměrně dost takto mladých a těhotných. Jen by mě zajímal Váš názor. Předem děkuji. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8523
21.11.14 08:39

Ježíš, co blázníš. Kup si radši psa. Aspoň že máš rozumnýho chlapa. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3409
21.11.14 08:39

:zed: 8o a co bys dělala po dětech? se základkou! Jestli si, myslíš že když ti škola nešla ted a při dětech ti půjde tak se pěkně mýlíš, ted máš na školu ideální podmínky, až budou děti a ty se o ně, chlapa, barák a domácnost budeš muset starat tak ti nezbyde, morálka na školu na, kterou si neměla morálku bez povinností…poslechni přítele

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8237
21.11.14 08:40
@PetraJ píše:
Ježíš, co blázníš. Kup si radši psa. Aspoň že máš rozumnýho chlapa. :roll:
:pankac: :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6275
21.11.14 08:41

Nehledě na věk, když nechce přítel tak neblbni! Ty podnikáš? Máš něco našetřeno? Opravdu bys podvedla přítele a pak natáhla ruku, protože ty nemáš a on jo? To by nebylo pěkné. Zkus nad tím popřemýšlet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30556
21.11.14 08:42

Bez do školy, nevymyslej blbiny…a taky si tu precti diskuze o samozivitelkach, které mají co děla, t aby s pomocí státu se zvládli o dítko postarat…jo a pak ty diskuze, nemám žádné vzdělání, ale chtěla bych nějakou dobře placenou
Praci, abych nas uzivila :palec:

Příspěvek upraven 21.11.14 v 08:43

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
21.11.14 08:43

Pane bože, takže jsi nicka se základním vzděláním, která když to dobře doadne, tak se jednou uplatní jako pomocná dělnice, tím nechci říct, že jsou pomocné dělnice nicky :srdce:, a vydělá někde minimální mzdu. Přítel se na tebe může ze dne na den vykašlat a ty zůstaneš s dítětem sama, s minimální mzdou a nějakýma alimentama. Takže v 15 místo aby ses snažila alespoň vyučit, stává se z tebe člověk závisý na soc dávkách i s případným dítětem, kterému budeš jistě vzorem. Zaplať bůh, že přítel má dost rozumu za vás oba. Najdi si školu, učiliště a vzdělávej se a vyříď svým rodičům, ať ti nalískají, ať se probereš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2442

Proboha, neblázni, není to tak romantický, jak to na první pohled vypadá… :zed: Mám miminko, je mi 22 a myslím, že je to tak hrana. Je přítel tvoje první láska? Kde bereš jistou, že o tolik starší kluk je v 15 ideální volba pro založení rodiny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
@Lelio píše:
Nehledě na věk, když nechce přítel tak neblbni! Ty podnikáš? Máš něco našetřeno? Opravdu bys podvedla přítele a pak natáhla ruku, protože ty nemáš a on jo? To by nebylo pěkné. Zkus nad tím popřemýšlet.

Jak by mohla v patnácti podnikat? Těžko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9696
21.11.14 08:44

Hoďte na ni síť! :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6275
21.11.14 08:44

@terinka4444 No právě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3733
21.11.14 08:45

Doufám, že svoji dceru vychovám lépe :cert: To nemáš žádné životní cíle? Koníčky? Opravdu je pro tebe nejdůležitější, že se o Tebe bude starat chlap? A co když se mu přestane chtít? Co budeš dělat pak? Vycucávat stát na sociálních dávkách, protože školu nemáš, praxi nemáš a o dobrou práci, která by Tě uživila nezavadíš…
No, měly by tu napsat maminky, co mají jen základní vzdělání, jak „dobře“ se jim žije…i jejich dětem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
358

Ježíši neblazni holka, vždyť na to máš spoustu času. Děti jsou krásná „věc“ ale ne pro holku jako ty, nejdřív si dodělej školu, pokud přítel dítě ještě nechce, kde máš jistotu toho, že by jsi měla kde bydlet atd. Lepší budeš mít když si od někoho půjčit na hodinu kočárek a po škole se můžeš jít procházet. Tak neblbni a užívej si mladí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9412

Souhlasím, kup si pejska, na dítko nejsi zralá ani psychicky, ani fyzicky, to co s tebou teď lomcuje jsou probouzející se hormony, někdo to tak holt má. Co ta škola? Jsi rodinný typ, jak píšeš, co třeba střední pedagogická a pak jít do školky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8523
21.11.14 08:46
@terinka4444 píše:
Jak by mohla v patnácti podnikat? Těžko.

Zas na druhou stranu, když si zakladatelka myslí, že je zralá v patnácti na dítě, ta by mohla chodit i do práce a vydělávat prachy, když nechodí do školy, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí