Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Liz píše:
@Leniczka23 myslím si, že by jí tam třeba naučili trochu zodpovědnosti. Když bydlí dítě v patnácti mimo domov a nechodí do školy, tak mi to připadá od rodičů jako zanedbání péče.
Vidím to stejně.
@Litta píše:
Vidím to stejně.
zaplať pánbuch aspoň někdo. Už jsem si myslela, že tahat se v patnácti s o dost starším klukem, nechodit do školy a z nudy si přát dítě je OK ![]()
Holky, já si myslím, že si z nás zakladatelka udělala dobrý den. A teď se ve škole u mobilu baví. Doufám tedy, že to tak je ![]()
@Liz píše:
zaplať pánbuch aspoň někdo. Už jsem si myslela, že tahat se v patnácti s o dost starším klukem, nechodit do školy a z nudy si přát dítě je OK
Neboj taky s tebou souhlasím ![]()
@Adééé píše:
Toužím po miminku, je mi 15 a půl a po miminku toužím už od 14 let ale to jsem ještě nemohla. Teď mám přítele se kterým se znám už 3 roky ale až teď jsme spolu začali choditLetos v září jsem šla na Střední ale nelíbilo se mi tam a na jinou školu mě nepříjmuli tak jsem to ukončila. Nešlo to! Příteli je 24 a podniká takže strach nemám ale on miminko nechce, prý si mám nejdříve udělat školu ale tu bych si dělala dálkově po studiu. Přítel má dům takže by jsme měli i kde bydlet. Jen nevím jak ho k tomu přemluvit. Jsem spíše rodinný tip, nechodím na diskotéky ani ven jsem radči doma a uklízím nebo si hraju s bráchou. Myslela jsem si že by to bylo děsný a tak jsem začla hledat po internetu a narazila jsem na tyto stránky a zjistila jsem že je tu poměrně dost takto mladých a těhotných. Jen by mě zajímal Váš názor. Předem děkuji.
Ahoj, podle mě bys měla nejlepší udělat si nějakou školu, třeba takovou kde budeš mezi dětmi. Do budoucna být třeba učitelka v MŠ nebo zdravotní sestra na dětském nebo v porodnici.Nebo můžeš zatím hlídat děti jiným, dělat pro ně zájmový kroužek atd.abys tu chuť na miminko lehce zahnala. Já osobně bych určitě udělala školu a pak klidně mimi ![]()
@Agnees píše:
Holky, já si myslím, že si z nás zakladatelka udělala dobrý den. A teď se ve škole u mobilu baví. Doufám tedy, že to tak je
to by byla dobrá varianta, jo jo kéž by to tak bylo ![]()
Bože, to si někdo udělal srandu ne, to se někdo ve škole u toho mobilu fakt nudí.
Pokud by k tomu došlo, tak v lepším případě by mimčo skončilo v baby boxu.
@Netrpělivá dvacatery šaty???
Mám dvě dcery, tak se připravuju, co nás jednou čeká…
@ana11 To je dceřina představa.
Dopadne to tak, že něco koupíme a něco popůjčujem od známých, vždycky na ten jeden večer. Napadá mě asi pět rodin, kde mají holku podobné postavy a do stejných tanečních určitě chodit nebude. Nabídneme naše saty k půjčení a vyzvíme, co můžou nabídnout. Šaty na prodlouženou a ples půjčíme v půjčovně. Další dítě v naší rodině je syn a pak druhá dcera je od první po 8 a půl letech, takže zásoby dělat nebudem. Dodávám, že taneční jsou v centru Prahy a plesy mají v Lucerně, tak chápu, že to dvě sukně a tři blůzy nevyřeší. To nic nemění na tom, že budeme hodně půjčovat.
@Agnees píše:
Holky, já si myslím, že si z nás zakladatelka udělala dobrý den. A teď se ve škole u mobilu baví. Doufám tedy, že to tak je
@Litta píše:ja taky
Vidím to stejně.
@ulice já mám podobné názory jako ty i v jiných diskuzích např paterčata, ale moc tam nepřispívám
Omlouvám se za OT
@Netrpělivá Mám úplně stejný názor.
Zakladatelko, dodělej si střední školu a pak začni přemýšlet o dítěti, pokud se chceš o někoho starat, kup si psa nebo nějaké zvíře. Pokud máš známé s malými dětmi, nabídni jim hlídání ![]()
Přítel má pravdu, vážně, nastup zpátky do školy a studuj
@Pavla0 píše:
spíš tobě by měli rodiče naliskat, když nemáš základy vychování a nadáváš do nicek
Aha, tak co je tedy line patnactilete dite, kteremu je zatezki i jen chodit do skoly?