Toužím po miminku v 15 letech

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4658
21.11.14 15:26

Já taky děti milovala, a asi tak kolem těch 15 jsem si taky začínala představovat jaké by to bylo vozit kočárek. Nicméně moje představy se s realitou jaksi neshodovaly :mrgreen: Takže jsem si našla brigádu jako chůva, starala se o dva německy mluvící chlapce, tím si i procvičila jazyk. Jinak mě by teda naši zabili, kdybych jen tak pro nic za nic nechala školy…no to by byl tanec!! 8o Je mi Tě i na jednu stranu líto, evidentně nemáš žádné zázemí, jaké by dítě v Tvém věku mělo mít..každopádně seber rozum, začni se učit, at z Tebe něco je!!!..Já nakonec otěhotněla ve 20,rok po maturitě a i tak se mě lidi vyptávali proč tak brzy :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1336
21.11.14 15:28

Masakr :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1336
21.11.14 15:31

@Adééé Promin,ale tobe je 15 a tomu tvému 24?Nejde o vekový rozdíl…ale trošku mi to zavání pedofilii :think: třeba se pletu, ale nevim nevím :think: vím, že dneska jste v 15 trochu jinde, ale i tak jsi fakt ješte malá ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
21.11.14 15:37

Jak jste vsechny prisly na to, ze nema zazemi? S tim klukem chodi chvilku, no najit si muj syn takovou pritelkyni, co po chvilkove znamosti v patnacti letech bez skoly chce miminko, sedivim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32933
21.11.14 15:39

@gina76 taky nevím co bych si myslela kdyby si můj 24 letý syn přivedl domů 15 letou holku. Těsně nad zákonem, a beruška by ještě vymejšlela že chce dítě, a do školy chodit nebude..Asi bych ho něčím praštila ať se vzpamatuje.
Na druhou stranu když jsem chodila na střední, tak pár holek už jakoby vážnější vztah mělo, třeba v 17, a přítel býval starší. A i ony vypadaly starší. I spolu třeba bydleli, se souhlasem rodičů, nebo od 18ti, to už nevím. Ale každopádně do školy chodit musely a plnit si povinnosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32933
21.11.14 15:40

@terinka4444 asi tak, no mám kluky dva a potěš koště. doufám že budou mít rozum. A nebudou spoléhat na holku že něco bere, ale pojistí se sami. Když už 15leté holky chtějí dítě.. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3755
21.11.14 15:48
@Adééé píše:
Toužím po miminku, je mi 15 a půl a po miminku toužím už od 14 let ale to jsem ještě nemohla. Teď mám přítele se kterým se znám už 3 roky ale až teď jsme spolu začali chodit ;-) Letos v září jsem šla na Střední ale nelíbilo se mi tam a na jinou školu mě nepříjmuli tak jsem to ukončila. Nešlo to! Příteli je 24 a podniká takže strach nemám ale on miminko nechce, prý si mám nejdříve udělat školu ale tu bych si dělala dálkově po studiu. Přítel má dům takže by jsme měli i kde bydlet. Jen nevím jak ho k tomu přemluvit. Jsem spíše rodinný tip, nechodím na diskotéky ani ven jsem radči doma a uklízím nebo si hraju s bráchou. Myslela jsem si že by to bylo děsný a tak jsem začla hledat po internetu a narazila jsem na tyto stránky a zjistila jsem že je tu poměrně dost takto mladých a těhotných. Jen by mě zajímal Váš názor. Předem děkuji. :-)

a co takhle jít na zdrávku na sestřičku k novorozencům??? třeba bys pak dostala rozum ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1336
21.11.14 15:48

@andelka83 Já vím, ale stejne 15 a 17 už je pořád rozdíl, aspon to beru podle sebe v 15 ti jsem byla uplne tele a v 17 ti už jsem byla skoro dospelá a v 18 odjela do ciziny pracovat…vím že každý rok te hodne nekam posune…proste když mi řekne syn v 24 mami chodím se 17 kou tak zakroutím hlavou a řeknu není trošku mladá??ale jak řekne s 15 kou hned volám policiiii :mrgreen: :mrgreen: samo s nadsázkouuuuu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: proste je do divnýýýýýýýý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32933
21.11.14 15:52

@gina76 no, to máš pravdu, každý rok je znát. Já v 18ti měla prvního kluka a začala se rozkoukávat po světě. V 15 jsem končila základku, no ještě děcko.
Měla bych asi stejné pocity.
Když mě v 24 poznal tatínek mých dětí, tak mi bylo 19 a přišla jsem mu děsně mladá. S 15 by si rozhodně nezadal, to je ještě fakt děcko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1336
21.11.14 16:14

@andelka83 přesne,ale podle me je to tady tak trochu provokace:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2453
21.11.14 16:18

Už vidím 24letého chlapa, který má dle mého již hodnoty a priority v životě stanovené, jak chodí s patnáctiletým teletem, které ani tu školu nezvládá (nechce zvládat). Pokud je ten chlap trošku rozumný, tak prchá nejrychleji, jak jen umí. Čili tyto báchorky jsou prostě :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2453
21.11.14 16:20

@Netrpělivá děkuji za uklidnění, u nás na maloměstě bude stačit pár rozumných kousků. Kdyby to byla investice, ale když si vzpomenu na ty skvosty, které jsem měla do tanečních já a za pár let jsem z nich měla osypky, co jsem si to vzala… Nečekám, že to teď bude jiné, proto při představě nutnosti dvaceti rób mě trošku jímala hrůza :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.11.14 21:12

@kve-tinka Jojo, zřejmě mas pravdu :palec: Ted je mi 19ct a snad už se dostaneme do konce :srdce: Jinak Ti moc upřímně děkuji, za praní! :hug:

• Citovat
  • Upravit
728
21.11.14 21:35

Jaj, jak muze mit dite dite, to nechapu, bez zajisteni a bez penez. M :cert: e by i ted hamba fackovala kdybych vsechno nechala na priteli od nakupu, inkasa, jidla obleceni a vybavu pro miminko. Vsechno stoji hodne penez, prece by jsi nechtela byt mu i s mimcem na krku 8o :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3371
21.11.14 21:42

V 15tiletech mít dítě, bez toho, aniž bys měla aspoň učňák, nějaké zázemí a srovnáno vše v hlavě je velká blbost. Navíc, spoléhat se na to, že PŘÍTEL má našetřeno, PŘÍTEL má dům, PŘÍTEL podniká… je též blbost. Přítel je ten, co má výhodu a může se stát, že si najde věkově přiměřenou partnerku a ty budeš mít smůlu, budeš nešťastná, nedej bože, kdybys k tomu měla mít ještě dítě.

Mysli :) Až to budeš mít srovnané v hlavě, budeš vědět, co je pro tebe osobně nejlepší (i do budoucna) a budeš schopná uživit sebe a dítě, pak pro mě za mě dítě měj. Ale rozhodně ve svých 15tiletech nic z toho nesplňuješ :*.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí