Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zavolala jsem dopoledne mámě. Normálně nikomu moc nevolám, takže zvedla telefon a první bylo: „Co se děje? Ty jsi těhotná?“
Podotýkám, že jsem měla čerstvý vztah a čerstvě jsem nastoupila na vejšku, takže o nějakém předvídání nemohla být řeč. ![]()
@Dia1812 píše:
My jsme koupili dupacky a zabalili. Dali jsme to mojim rodicum a mamka jeste nadavala ze co kupujem a mame setrit a takpak to rozbalili, mamka zacla brecet a objimat nas a tatka uz zacal ze to bude kluk a ze ho bude ucit lezt na orech na zahrade
Tak to je dokonalý ![]()
Tati, mami bude miminko. Táta infarkt, máma vyskočila ze židle. Začala křičet, ze nestihneme nic koupit, ze musíme okamžitě omrknout kočárky( já 13 tt)
táta se dlouho srovnával, teď malou zboznuje a malá ho má nejradši ze všech snad.
Chtela jsem jim to oznamit pod stromeckem, ale jelikoz jsme vsechny deti prijeli a mama brecela, tak se bratr prorekl, jestli uz to vi a bylo po prekvapku ![]()
@petrusska22 Držím pěsti, taky jsem byla těhotná ve 22 a přijali to skvěle ![]()
U prvního: Na rodinné oslavě, „Když jsi tak dlouho otravovala s vnoučetem, tak když všechno půjde dobře, tak ho v červu budeš mít.“
U druhého: „Nevypadáš moc obře, zajdi si raději k doktorce.“
„Sice jsem Ti to teda ještě zatím nechtěla říkat, ale abys teda věděla, tak jsem těhotná.“
Tak u prvniho mimca jsme jim to volali ale u druheho dostali psaničko pod stromecek s textem: Máme pro Vás překvápko je to zatim dětátko. Kluk či holka nevíme v srpnu se to dozvime ![]()
@petrusska22 píše:
Jak jste oznámili rodičům své těhotenství?
Celá vypleskaná jsem v půl šestý ráno vzbudila telefonem svojí máti, že jsem asi těhotná. (Právě jsem počůrala test, a protože jsem to měla vždycky podle větru, vůbec jsem to nečekala.)
Můj otec měl o měsíc později svátek, tak jsem mu napsala do přání „Všechno nejlepší k svátku, dědo.“ On měl tehdy čtyřletou dceru, tak asi myslel, že si z něj utahuju, tak řekl „No ale to byste se museli posnažit vy…“ Tak do něj jeho žena drcla a napověděla mu, že už jsme se asi posnažili ![]()
Příspěvek upraven 22.11.14 v 12:04
No u nás už na to všichni čekali, takže jsem se reakce nebála. Mámě jsem to poprvé oznámila stylem, máme novinku. Podruhé jsem jí dala do ruky můj tt s //. Teda ne ten samotný proužek, ale plastovou tyčku
Chvíli na to koukala a nechápala, proč jí ukazuju teploměr ![]()
Tátovi jsem poprvé ukázala obrázek z ultrazvuku. Ptal se, co je to za čáry, tak jsem mu vysvětlila, že bude miminko a on prý jestli moje
Podruhé byl u nás na kávě a já mu nabídla nealkoholické víno. Po dotazu proč kupuju takové blbosti, přišlo prozření a ptal se, jestli jsem zase v tom
![]()
Spontánní to bylo i se švagrovou. V červenci jsme byli venku, malý si vozil kočár a ona se ptala, kdy že mu do něj pořídíme sourozence, když mu to tak pěkně jde. No když bude všechno v pořádku, tak za pět měsíců, teto ![]()
@petrusska22 My to budeme oznamovat na Vánoce, dame foto z UTZ a knížku pro dědečky a babičky
Sice už budu v 21tt
, ale to snad nevadí.
Já položila našim na stůl fotku z ultrazvuku, máma na to kouká a říká, že si musí dojít pro brejle, že nic nevidí a co to jako má bejt? Tak říkám, že miminko, a ona že čí jako má bejt, já že naše
Mámina reakce byla „kecáš!“, tak jsem po ní hodila těhotenský průkaz a pak se radostí rozbrečela ![]()
@Ducánek píše:
Tak u prvniho mimca jsme jim to volali ale u druheho dostali psaničko pod stromecek s textem: Máme pro Vás překvápko je to zatim dětátko. Kluk či holka nevíme v srpnu se to dozvime
to je krásný ![]()