Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Přeji peknou sobotu…
Často čtu diskuze těhotných maminek a ve většině případu znají pohlaví. Či si ho chtějí nechat říct, ale je tu někdo, kdo to vědět nechce?
Stejně jako my ![]()
No já to až do 30tt chtěla vědět hrozně, ale jelikož se prcek ani jednou nechtěl ukázat, ani na 4D ne, tak jsem si řekla, že teď už to vědět nechci, ani kdyby se někdy příště vystavoval ![]()
@Teeeri To je dobře
Podle mě dřív to taky vědět neslo, tak proč teď to vědět ![]()
@Anonymní píše:
@Eny.x
já, ale můj chlap to ještě neví
Tak to jsi na zacatku? A myslíš, ze chlap to chtít vědět bude?
@slavuska1 To je hezké
Já původně myslela, ze to vědět chci, ale manžel řekl, ze ne, tak jsem to taky přehodnotila ![]()
U prvního jsme si to nenechali říct a u druhýho budoucího taky nenecháme. není nic hezčí než to překvapení. Dodnes vzpomínáme jak jsme jeli výtahem na porodní a vsázeli co kdo typuje ![]()
@sarunka003 Tak to je pěkný
to zkusím na manžela, ale ten mi určitě řekne, hlavně aby bylo zdravé ![]()
Mě by se taky to překvapení dozvědět se to až po porodu líbilo, ale já to prostě nikdy nevydržela. ![]()
@Eny.x píše:
@slavuska1 To je hezkéJá původně myslela, ze to vědět chci, ale manžel řekl, ze ne, tak jsem to taky přehodnotila
mě to moc hezký nepřišlo, já jsem se vždycky vztekala, že zase nic, že mimčo zase trucuje, no tak teď budu trucovat já
ale už jsem si na tu myšlenku zvykla, a aspoň budu mít důvod se těšit na porod o to víc ![]()
Já už mám teda dítě dávno na světě, ale taky jsme si to nenechali říct a byli jsme v okolí velká rarita. Každý se nás na to ptal a nemohl pochopit. To překvapení po porodu bylo to nejhezčí, až mě mrzí, že jsem to nezažila i u prvního
![]()