Je tu některá těhotná a nechce si nechat říct pohlaví ?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1787
22.11.14 15:02

My to taky nevíme. Já jsem ze začátku myslela, že si to necháme říct, ale manžel nechtěl, tak to prostě bude překvapení. A je fakt, že se hodně setkávám s reakcemi, jak to můžeme vydržet a že je praktičtější to vědět. Ale já už bych to teď ani vědět nechtěla, zvykla jsem si na myšlenku překvapení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
22.11.14 15:03

@Hoa Mai Jo, řeči „Co to bude?“, „Jaktože to ještě nevíte?“. „Proč to nechcete vědět?“, „Jak to můžete vydržet?“, „Nekecej, že to nevíš!“ byli postupem času až otravný.
Perlou ovšem byla jedna hláška typu „Jak budeš nakupovat, když nevíš, co to bude.“. :lol:
Taky nám to bylo vcelku fuk, i když každý z nás měl jedno lehce preferovanější pohlaví.
U druhého mi to je překvapivě lautr šumák, i když před těhotenstvím jsem tvrdila, že chci mít dva kluky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
22.11.14 15:04
@Martis83 píše:
My to taky nevíme. Já jsem ze začátku myslela, že si to necháme říct, ale manžel nechtěl, tak to prostě bude překvapení. A je fakt, že se hodně setkávám s reakcemi, jak to můžeme vydržet a že je praktičtější to vědět. Ale já už bych to teď ani vědět nechtěla, zvykla jsem si na myšlenku překvapení.

Praktickýho mi na tom nepřijde lautr nic (pokud teda nejdeš programově do jedináčka). Mě alespoň příbuzenstvo oblažovalo pokud možno neutrálními oblečky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1787
22.11.14 15:23

@Svistice no co tak koukám po obchodech, tak je docela problém sehnat neutrální věci. Buď jsou růžový nebo modrý a když už je něco neutrálního, tak je tam stejně nějaký doplněk, který přesně určí, jestli je to pro kluka nebo pro holku. Díkybohu mám štěstí, že mám spoustu věcí od sestřenice, která má jak kluka, tak holku, takže je to takový akorátní mix věcí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8679
22.11.14 16:12

@Eny.x 33 týden :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25233
22.11.14 19:04

My si to u první nenechali říct a byla to paráda - krásné těhotensví, u porodu překvapení, které nám v tu chvíli bylo naprosto jedno :D
U druhé mě chlap na utz ve 20. týdnu ukecal a nechali jsm esi to říct. Litovala jsem až do porodu. Jestli bude třetí dítko, zase si to říct nenecháme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25233
22.11.14 19:05
@Moise píše:
Já už mám teda dítě dávno na světě, ale taky jsme si to nenechali říct a byli jsme v okolí velká rarita. Každý se nás na to ptal a nemohl pochopit. To překvapení po porodu bylo to nejhezčí, až mě mrzí, že jsem to nezažila i u prvního :srdce: :srdce:

Já se setkala i s vyloženě zlými reakce :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25233
22.11.14 19:06

@Martis83 Dá se sehnat krásně, na miminko úplně v pohodě. Třeba v Maximu (taková ta levnější klasika) měli mraky zeleného, žlutého, bílého. Problém nastává tak po roce. Máme dvě holky, obě hodně v růžové = poděděné věci. Tak aspoň to, co kupuju, se snažím neutrál, nebo klučičí. Ale bunda s autem se mi taky kupovat nechce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10461
22.11.14 19:44

@Martis83 já s tím oblečením mám problém taky. Sice mám taky poděděné věci po klucích i holkách, ale všechno je to buď růžová nebo modrá, max. zelená a z neutrálních béžová. Když už teda potřebuju něco koupit, tak kupuju v obchodech typu Brána k dětem, tam občas mívají i méně obvyklé barvy, nebo na Fleru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8284
22.11.14 21:15

Mne kdyby se ted narodila holka, tak bude nosit vsechno po klukach, no co, kdyztak vysvetlim pripadnym zvedavcum, ze ma tri bratry, tak co by taky mela nosit, ze :jazyk: :lol:
Pro kluky jsem vzdy kupovala vse nove a kvalitni, a mam to obleceni rada, tak bych se ho urcite nechtela zbavovat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
359
22.11.14 21:20

Příspěvek upraven 24.11.14 v 14:43

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16294
22.11.14 21:26

U prvního jsme nevěděli a teď u druhého chceme taky překvápko. Je to nádherný pocit očekávání, napětí a překvapení. Stejně tak jsme nikomu ani neříkali vybraná jména. Odpadlo nám tím jakékoliv obhajování, proč tohle jméno ano a ne, žádné protáhlé obličeje, protože když už se narodí dítě, jeho jméno už má obličej a k němu najednou patří a nikdo si nedovolí o tom pochybovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56326
22.11.14 21:47
@Eny.x píše:
@Moise Mě se pravé lidé, kteří to vědí ( jsou 4 ) :lol: taky pořad ptají :lol:

to věřím, mě to pak i lezlo na nervy, to byla vždycky první otázka, co jsem slyšela :zed: A my jsme ještě byli takový exoti, co nevypustili ani jména, byť jen plánovaná :lol:

U prvního mi to oznámil doktor někdy v 14tt, kdy jsme ani netušila, že to jde už poznat, byl to kluk, takže asi byl natočen dobře :mrgreen: Doktora jsem málem majzla po hlavě, protože jsem ani nestihla říct, že to nechci vědět :,( Pak jsem si to musela nechala pro sebe, aby měl překvapení alespon manžel :roll: U druhého jsem hned u každého ultrazvuku hlásila, že pohlaví vědět nechci, až se doktor smál a pamatoval si mě :lol:

Je to blbé u oblečení, ale já jsem nakupovala tak do 62, víc ne. A dcera mi odnosila i pár chlapeckých oblečků v těch malinkých velikostech, na doma bylo zbytečné kupovat na párkrát nové hadry… teď už tedy chodí ve svém holčičím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56326
22.11.14 21:53
@Martis83 píše:
@Svistice no co tak koukám po obchodech, tak je docela problém sehnat neutrální věci. Buď jsou růžový nebo modrý a když už je něco neutrálního, tak je tam stejně nějaký doplněk, který přesně určí, jestli je to pro kluka nebo pro holku. Díkybohu mám štěstí, že mám spoustu věcí od sestřenice, která má jak kluka, tak holku, takže je to takový akorátní mix věcí :)

kupovala jsem bílé nebo žluté a jenom první dvě velikosti… pak už podle pohlaví :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56326
22.11.14 21:54
@avm3 píše:
Já se setkala i s vyloženě zlými reakce :roll:

kdyby se každej staral o sebe, co :roll: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek