Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Jsem ve 20tt a bohuzel chut na sex vubec nemam a kdyz se konecne dostavila, tak to byla katastrofa:( nemam rada sex zezadu, takze v tehu trochu problem a kdyz do me manzel vniknul tak mi to bylo hrozne neprijemne, okamzite ze me vyprchala nalada a hrozne me to nastvalo, teda zlobim se na sebe, ale proste se mi to nelibi, sem asi divna:( stim brichem se nedokazu uvolnit a manzel me zase nechape, jak se citim, kdyz jemu se brisko libi. Mate to nektera taky tak?
Jo taky mi to pak uz nebylo zas tak prijemne, uz tanm ten prcek proste prekazel, ale tak premohla jsem se, co bych pro chlapa neudelala…ja mela radost, ze chtel on, protoze prvni tehotenstvi jsem ho do toho vylozene dokopavala ![]()
Jo jinak zkus jine polohy, my pak zakotvili v poloze z boku, to prcek neprekazel ani nebyl nikde sesedly, takze to slo…
Příspěvek upraven 22.11.14 v 16:45
Ja jsem ve 30tt amam to stejne ze zacatku ni to nevadilo ale pak prisel zlom tak jsem to rekla manzelovi ze se u toho proste necitim dobre a tak jsme se sexem skoncili ted mu proste delam dobrejinymu zpusoby a je to sice si obcas postezuje ze mu hodne ten sex chybi tak mu reknu ze potom si to vyberem jen doufam ze po porodu se mi vrati chut na sex
@Peony1 tak prostě zvol jinou polohu atd.. u nás to nešlo chlapovi, prostě nemohl, nepřekonal ten pocit..
Ale jak kdy. Jednou jsem malem nadrzenosti praskla, pak zas nic a tak se to stridalo. Ono sex neni jen misionar a zezadu. Zkuste to treba na praccre, na mici, kuchynska linka. Stahnete kamasutru. Doloh ke asi 1000
Ja vim, ze je hodne poloh, kdyz me prave nejlip dela ta klasicka, ale o polohu ani tak nejde, jako o tu psychiku, necejtim se jako milenka, doufam ze az mimco bude na svete a ja budu mit zpet svoji postavu(aspon castecne:)), tak to bude zase v poho
@Peony1 : No, clovece, na to, ze to bude pak v pohode, bych moc nespolehala
. Ono se o tom moc nemluvi, ale kdyz kojis, tak je to cely jeste horsi, nez kdyz jsi tehotna (hormony, no…). Plus po porodu jako fakt nic moc, ja jsem sice mela cisare, ale stejne bolest
. A unava a ze vseho hlava kolem… Ja si ted, tehotna z druhym, pecuju o muze co nejvic, protoze vim, ze pak to bude horsi.
Ted mě to taky moc neba ale snažím se to nějak překonat. Po každy je to jiné v prvním tehu jsem neměla problém a po porodu taky ne. Těžko říct. Vždy je to o oboustranně toleranci a hledání kompromisu.