Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Floralys píše:
Spíš se zadnicí…
Jako chceš tady ženskejm na emiminu vysvětlovat, kde se jim v těhotenství udělaly hemoroidy?
@botl píše:
Jako chceš tady ženskejm na emiminu vysvětlovat, kde se jim v těhotenství udělaly hemoroidy?
Toliko píšu, s čím hemeroidy úzce souvisí. ![]()
@Floralys píše:
Toliko píšu, s čím hemeroidy úzce souvisí.
Takže s žádnou nemáš děti.
@botl píše:
Takže s žádnou nemáš děti.
Bravo. Tvůj myšlenkový pochod je naprosto logický. Brilantní úvaha. ![]()
@Floralys píše:
Bravo. Tvůj myšlenkový pochod je naprosto logický. Brilantní úvaha.
Tak jinak, pochode.
80% těhotných má hemoroidy. Netěhotné většinou hemoroidy nemají.
Nadšeně vykřikovat na mimi portále o tom, že hemoroidy souvisejí se zadnicí hehehe
je opravdu hodno myšlenkového titána.
@Floralys přesně tuhle terapii ti doporučil lékař?
Jako spravovat si náladu běháním po mateřském webu a rýt do uživatelek?
@Vanessa197 píše:
Dobrý večer lidičky. Mám takovou otázku. Už jich tu na toto téma byla nejspíš mnoho, ale dávám to tady znovu ať mám čerstvé informace. Mám přítele, který bude mít narozeniny. Chci pro něho překvapení. Sháním slečnu do trojky. Nevíte kde hledat? Někde tady v Ov nebo poblíž. Díky
Volil bych asi profesionálku. Bude nejjednodušší ji sehnat a dohodnout, necukne až se půjde na akci, bude mít zkušenosti s tím jak na to a bude to brát jako práci a nehrozí nějaké zamilování apod.
@JanaDaR píše:
@Floralys přesně tuhle terapii ti doporučil lékař?Jako spravovat si náladu běháním po mateřském webu a rýt do uživatelek?
Mé vyjadřování je slušné, nikoho neuráží ani nenapadá, nepoužívá vulgarit ani dehonestací a není nijak adresné. Zcela neskromně říkám, že by nemělo nikomu vadit. Vadí li komu, měl by příčinu hledat spíš u sebe. ![]()
@Veselej kluk píše:
Kterej člověk chce svému milovaného partnerovi dobrovolně předhodit do postele někoho jiného? Přemýšlím jak moc “dobrovolné” je takové rozhodnutí, jestli spíš o tom chlap nemele už minimálně pátým rokem až to daná osoba že zoufalství povolí.![]()
A proč ne? Pokud to bere jen jako sex a chce mu splnit jeho tajné přání. Dost lidí si při tom řekne, že to zas až tak super není a už to dál nebude vyhledávat.
@Floralys připomínáš mi moji známou, které byla diagnostikována bipolární porucha. V manické fázi otravovala okolí podobným způsobem a považovala formu svého projevu za zcela korektní. V daném stavu pochopitelně nebyla schopna rozlišit, že je poněkud mimo. Jen jsme u ní věděli, oč jde a tudíž jsme byli všichni celkem v klidu a pohodě.
@JanaDaR píše:
@Floralys připomínáš mi moji známou, které byla diagnostikována bipolární porucha. V manické fázi otravovala okolí podobným způsobem a považovala formu svého projevu za zcela korektní. V daném stavu pochopitelně nebyla schopna rozlišit, že je poněkud mimo. Jen jsme u ní věděli, oč jde a tudíž jsme byli všichni celkem v klidu a pohodě.
No vidíš. Lidé jsou v podstatě všichni stejní. ![]()
@Floralys píše:
Mé vyjadřování je slušné, nikoho neuráží ani nenapadá, nepoužívá vulgarit ani dehonestací a není nijak adresné. Zcela neskromně říkám, že by nemělo nikomu vadit. Vadí li komu, měl by příčinu hledat spíš u sebe.
Možná slušné, ale naprosto hovadské, i v jiných diskusích koukám.
@Němý Bobeš píše:
Možná slušné, ale naprosto hovadské, i v jiných diskusích koukám.
Hovadské? Hovado je dobytek a ten se obvykle písemně nevyjádřuje. A na fórech už vůbec ne. ![]()
Ale vazne. Jak chces vybrat holcinu, aby byla jeste dost hezka na to, aby ji byl schopny obdelat, a zaroven dost nehezka, aby ses nemusela bat, ze ti dva budou casem pokracovat bez tebe? ![]()
Kdyz sezenes profesionalku, tak treba bude chlap pohorsen (tebou). Kdyz nekoho ciziho, nikdy nevis, co prijde a jake ma skutecne hygienicke navyky a jestli to neni typarka bytu.
Asi bych mu radeji dala poukaz na nejakou erotickou masaz.
Myslím si, že byste mohli přestat napadat diskuzi zakladatelky.
Neudělala nic špatného.
V pravidlech diskuze není to, že to musí souviset s těhotenstvím či miminem.
Tento web je od 16ti a můžete si sem přijít pro jakoukoli radu.
Pokud to někomu přijde nevhodné, tak ať nekomentuje a nechá prostor pro skutečné pomocné komentáře.
Přijde mi, že se tu pořád jen každý do někoho obouvá.