Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, holku budes shanet opravdu spatne. Pravdepodobne nesezenes ani na amaterech. Spis, kdyby jsi ukecala nejakou kamaradku.
Chlapa sezenes snadno. A asi i tvemu manzzelovi se to bude libit. Oni ti chlapi maji sve fantazie 😜
A bude to darek i pro tebe a nehrozi, ze ti prebere manzu ![]()
@nelaa píše:
Ahoj, holku budes shanet opravdu spatne. Pravdepodobne nesezenes ani na amaterech. Spis, kdyby jsi ukecala nejakou kamaradku.
Chlapa sezenes snadno. A asi i tvemu manzzelovi se to bude libit. Oni ti chlapi maji sve fantazie 😜
A bude to darek i pro tebe a nehrozi, ze ti prebere manzu
To taky nemůžeš vědět
![]()
@Němý Bobeš
Tak dobre 😂
Je mala pravdepodobnost, ze ti manzu prebere 😁 👍
@nelaa píše:
A bude to darek i pro tebe a nehrozi, ze ti prebere manzu
Spíš je pravděpodobný, že dostanou po tlamě oba. Ona i ten do trojky.
@Floralys píše:
Proč? Protože si myslím, že normální láska je toliko mezi dvěma lidmi? Tři je na normální lidi moc velký číslo. Teda v posteli. Normálně.
normalni je pro každého něco jiného.
Trochu tolerance by ti neškodilo…viz ty výkřiky vedle ohledně sexu starších lidi
@Venetia píše:
normalni je pro každého něco jiného.
Trochu tolerance by ti neškodilo…viz ty výkřiky vedle ohledně sexu starších lidi
Asi máš pravdu. Vlastně, určitě máš pravdu. Budu se tím ode dneška řídit. ![]()
@Prof. Farnsworth
Ale houby.
Nebo je mozny, ze bude mit odvaznejsi fantazie 😂
@nelaa píše:
@Prof. Farnsworth
Ale houby.
Nebo je mozny, ze bude mit odvaznejsi fantazie 😂
Jasně, nebo by ho jako dárek potěšila víc kolonoskopie.
@Floralys píše:
Mé vyjadřování je slušné, nikoho neuráží ani nenapadá, nepoužívá vulgarit ani dehonestací a není nijak adresné. Zcela neskromně říkám, že by nemělo nikomu vadit. Vadí li komu, měl by příčinu hledat spíš u sebe.
Ale tak posíláš ji na psychiatrii jen proto, že má jiný životní postoj k sexu. Too by ji urazit mohlo, nemyslíš? Já mám třeba taky jiný názor než zakldatelka, ale nemám zapotřebí ji to psát, protože se na ten názor neptala. ![]()
@Taktinevím píše:
Ale tak posíláš ji na psychiatrii jen proto, že má jiný životní postoj k sexu. Too by ji urazit mohlo, nemyslíš? Já mám třeba taky jiný názor než zakldatelka, ale nemám zapotřebí ji to psát, protože se na ten názor neptala.
Ale ptala. Pokud založí vlákno s dotazem, pak asi čeká na názory, nemyslíš? ![]()
Plno zenskych hleda zenskou do trojky
Me by spis lakala trojka s dvema muzi ![]()
Jak tak koukám, tak by se k téhle diskuzi hodil víc název hemeroidy ![]()
@Floralys píše:
Ale ptala. Pokud založí vlákno s dotazem, pak asi čeká na názory, nemyslíš?
Ne, tady se ptá, kde ji hledat. Nikoli, jaký na to máme názor
![]()