Najdu slečnu nebo paní na společné psaní?

Anonymní
14.9.19 16:07

Slečna/ paní na společné psaní?

Hezký den. Hledám slečnu/ paní klidně i pána/ muže, který hledá společné psaní nebo slovní komunikaci. Jedná se především o vypovídání, svěření se, vykecání z problémů doma, ale i jinde. Bydlím v cizině a sehnat přátelé zde není jednoduché, pro mne jako introverta a momentálně nešťastného člověka.
Vztah jako na houpačce, problémy se zdravím i v rodině. Nabízím zpětně podporu, vyslechnutí, nazor a loajalitu. Kdokoliv, kdo by si chtěl najít člověka na sdílení strastí i radostí s tím, ze to diky vzdálenosti zůstane na úrovni nezávislého přátelství s pocitem, ze tu nekdo pro Vás/ tebe je.
Prosim nesuďte mne. Každý potřebuje někdy človíčka na to se vypovídat. Zareaguji na komentáře pokud bude zájem zprávou již sama.
Dekuji alespoň z přečtení, přeji všem krásný den a příjemný víkend.
 T.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
368
14.9.19 17:04

Ahoj, jestli chceš, napiš mě. Popovídáme si ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
588
14.9.19 17:08

Ahoj, taky můžeš klidně napsat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
611
14.9.19 17:17

Ahoj, taky hledám, zatím marně, vždy to po pár zprávách utichne. Klidně se ozvi, pokud budeš chtít. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.9.19 17:36

Ahoj, co Tě trápí?

Já začínám mít po mnoha letech konečně v hlavě už docela pořádek, tak se vypovidat nepotřebuji, ale vše co píšeš je mi docela známé a rád se Ti pokusím svými životními zkušenostmi přispět k lepší náladě a snad i pochopení toho, co se kolem nás děje. Sice nejsem slečna, ale zas mužský pohled pro Tebe třeba bude zajímavý a třeba i poučný…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.9.19 18:46

Snad najdeš

Příspěvek upraven 14.09.19 v 18:49

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.9.19 18:46
@Pan Svobodomyslny píše:
Ahoj, co Tě trápí?Já začínám mít po mnoha letech konečně v hlavě už docela pořádek, tak se vypovidat nepotřebuji, ale vše co píšeš je mi docela známé a rád se Ti pokusím svými životními zkušenostmi přispět k lepší náladě a snad i pochopení toho, co se kolem nás děje. Sice nejsem slečna, ale zas mužský pohled pro Tebe třeba bude zajímavý a třeba i poučný…

Dekuji, jsem rada, ze jsi napsal, ale hledám nekoho kdo to ma podobne, ono ta podpora je pak trosku jina. I tak preji at to klape dobre dale.

• Citovat
  • Upravit
678
14.9.19 18:52
@Anonymní píše:
Dekuji, jsem rada, ze jsi napsal, ale hledám nekoho kdo to ma podobne, ono ta podpora je pak trosku jina. I tak preji at to klape dobre dale.
@Anonymní píše:
Hezký den. Hledám slečnu/ paní klidně i pána/ muže, který hledá společné psaní nebo slovní komunikaci. Jedná se především o vypovídání, svěření se, vykecání z problémů doma, ale i jinde. Bydlím v cizině a sehnat přátelé zde není jednoduché, pro mne jako introverta a momentálně nešťastného člověka.
Vztah jako na houpačce, problémy se zdravím i v rodině. Nabízím zpětně podporu, vyslechnutí, nazor a loajalitu. Kdokoliv, kdo by si chtěl najít člověka na sdílení strastí i radostí s tím, ze to diky vzdálenosti zůstane na úrovni nezávislého přátelství s pocitem, ze tu nekdo pro Vás/ tebe je.
Prosim nesuďte mne. Každý potřebuje někdy človíčka na to se vypovídat. Zareaguji na komentáře pokud bude zájem zprávou již sama.
T.

Ahoj, taky klidně napiš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
589
14.9.19 21:23

Ahoj,
klidně napiš, můžeme vyměnit písmenka :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122406
15.9.19 21:49

Nikdy neodmítnu. Klidně napiš. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.9.19 22:02
Klidne napis:)) @Anonymní píše:
T.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
15.9.19 22:09

Já se strašně omlouvám, ale moje básnické střevo (pozor nápověda) mi prostě nedá, já bych vyměnil to poslední slovíčko :nevim: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
8.10.19 14:56

Ahojky, budu rada, kdyz mi napises. Jsem taky introvert a tak jsem nikdy moc pratel nemela a oni se ted nejak vyparili a jsem na slozitou situaci uplne sama. A opravdu citim, ze mit nekoho na vypovidani je strasne dulezite.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.10.19 15:04

Můžeš napsat i mě ;) Žena, děti, vlastní problémy ve vztahu…
Víc SZ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1934
8.10.19 19:37
@Pan Svobodomyslny píše:
Ahoj, co Tě trápí?Já začínám mít po mnoha letech konečně v hlavě už docela pořádek, tak se vypovidat nepotřebuji, ale vše co píšeš je mi docela známé a rád se Ti pokusím svými životními zkušenostmi přispět k lepší náladě a snad i pochopení toho, co se kolem nás děje. Sice nejsem slečna, ale zas mužský pohled pro Tebe třeba bude zajímavý a třeba i poučný…

Zřejmě nejseš psychicky dostatečně v prdeli, aby si s tebou psala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí