Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Věříte v celoživotní vztah? Frustruje Vás vysoká rozvodovost, nebo jste smíření s tím, že Vám vztah se s velkou pravděpodobností nevydrží?
To není o víře, ale o sebereflexi a komunikaci a respektování toho že set potřeb dvou lidí je odlišný a že je třeba myslet na uspokojení potřeb všech v rodině, ne někoho dlouhodobě frustrovat tím, že se musí obětovat.
Věřím a snažím se na něm pracovat. Několik takových vztahů znám.
Já bohužel nevěřím. Když vidím co se kolem děje, tak ne. Chlapi podvádí na každém kroku, je to smutný.
Věřím, taky jsem jeden měl. Teď už jsem ale po tragédii dva roky sám- teda s dcerkou. ![]()
@Karl93 píše:
Věříte v celoživotní vztah? Frustruje Vás vysoká rozvodovost, nebo jste smíření s tím, že Vám vztah se s velkou pravděpodobností nevydrží?
moc na to nevěřím, lidi nejsou dělaní na celoživotní zájem o jednoho člověka…časem to zevšední a život bez citů, sexu, zájmu je takový chudý
@mrav píše:
Věřím, taky jsem jeden měl. Teď už jsem ale po tragédii dva roky sám- teda s dcerkou.
na novou partnerku jsi zapomněl?
@mrav píše:
Věřím, taky jsem jeden měl. Teď už jsem ale po tragédii dva roky sám- teda s dcerkou.
Tva přítelkyně do tveho zivota nepatří?
@Venetia píše:
na novou partnerku jsi zapomněl?
Nezapomněl- ale ještě spolu nebydlíme. ![]()
Ja verim ze pomoci lasky, duvery, vernosti a kompromisu s manzelem vydrzime do konce zivota spolu. Oba mame krasny priklad, sve rodice..
@Karl93 To asi neni o vire, kdyz celozivotni vztahy jsou.
Celozivotnich lasek je mene, ale take jsou.
Na druhou stranu, neshledavsm nijak frustrujici, kdyz se nestastny vztah rozpadne a kazdy z partneru hleda neco, kde spokojeny bude.
Věřím, máme je v rodině. ![]()
Tak jako má člověk celoživotní „vztah“ s mámou, s tátou, s dítětem, má ho člověk i s manželem. Není to furt na růžovém obláčku, v žádné vztahu.