Sledování docházky v MŠ

Napsat příspěvek
Velikost písma:
mag
12868
28.12.11 17:45

Já na novou variantu RP nebudu přecházet, od ledna jde malá celodenně do jeslí (3. jsou jí dva roky), tak vám povím, jestli mi ho v únoru dají nebo ne, pokud ne, půjdu do sporu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
334
28.12.11 19:52

Já jsem se dívala přímo na stránky Minist. práce a soc. věcí a tam je jasně napsané, že kdo nepřejde na nový systém, týká se ho starý systém se všemi omezeními, tzn. i s omezenou docházkou do MŠ. Já mám RP do konce února, od zač. února jsem už slíbila nástup do práce, takže žhavím telefony na babičky. Počítala jsem, že je MŠ bez omezení pro všechny a tudíž slíbila ten nástup do práce..No, to jsem se tedy přepočítala :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
480
28.12.11 19:54

Příspěvek upraven 11.01.12 v 19:45

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9909
28.12.11 20:06
mistakemm píše:
Já jsem se dívala přímo na stránky Minist. práce a soc. věcí a tam je jasně napsané, že kdo nepřejde na nový systém, týká se ho starý systém se všemi omezeními, tzn. i s omezenou docházkou do MŠ. Já mám RP do konce února, od zač. února jsem už slíbila nástup do práce, takže žhavím telefony na babičky. Počítala jsem, že je MŠ bez omezení pro všechny a tudíž slíbila ten nástup do práce..No, to jsem se tedy přepočítala :(
Já jsem na tom podobně.V únoru mi končí a do životopisu píšu že dohodou bych mohla nastoupit i dříve.Tak asi nebudu moct. :cert:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
334
28.12.11 21:12

Tak dej prosím vědět, jak to nakonec dopadlo. Kdyžtak bych se tam taky vypravila osobně. Je to na příslušném úřadu práce, ne? Ten vyplácí RP.

edevira píše:
Ahoj,
já mám také starou variantu a narazila jsem na to co Ty viz. příspěvky. Opět mi na sociálce řekli, že naše děti mohou chodit do školky bez omezení, i když mám starou variantu RP, ale já mám tedy tříletou. Zítra se manžel požene na sociálku a požádá o písemné potvrzení toho co mi již 2× řekli. Jako důvod uvedeme, že to vyžaduje MŠ. Tak jsem zvědavá jak pořídíme.
mistakemm píše:
Já jsem se dívala přímo na stránky Minist. práce a soc. věcí a tam je jasně napsané, že kdo nepřejde na nový systém, týká se ho starý systém se všemi omezeními, tzn. i s omezenou docházkou do MŠ. Já mám RP do konce února, od zač. února jsem už slíbila nástup do práce, takže žhavím telefony na babičky. Počítala jsem, že je MŠ bez omezení pro všechny a tudíž slíbila ten nástup do práce..No, to jsem se tedy přepočítala :(
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
28.12.11 21:16

Holky, to máte jako s tím, že na některých pracovištích stále musí ženský odevzdávat potvrzení o tom, že dítě splňuje docházku do školky dle omezení, přestože ten papír je starý a už se neodevzdává nic. Takže jak už tu padlo, nejlepší je zavolat na „svůj“ úřad „svojí“ úřednici a zeptat se tam, protože ač zákony platí v celé republice stejné, tak co úřad, to jiný výklad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
359
29.12.11 08:07
Raduš.ka44 píše:
Holky, to máte jako s tím, že na některých pracovištích stále musí ženský odevzdávat potvrzení o tom, že dítě splňuje docházku do školky dle omezení, přestože ten papír je starý a už se neodevzdává nic. Takže jak už tu padlo, nejlepší je zavolat na „svůj“ úřad „svojí“ úřednici a zeptat se tam, protože ač zákony platí v celé republice stejné, tak co úřad, to jiný výklad.

mohla by jsi písnout,kde to ženský dávat nemusí? fakt by me to zajímalo.protože tyto rozdíly mi fakt vadí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
29.12.11 13:17
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
29.12.11 14:26
Simonečka37 píše:
Raduš.ka44 píše:
mohla by jsi písnout,kde to ženský dávat nemusí? fakt by me to zajímalo.protože tyto rozdíly mi fakt vadí.

Třeba Teplice - jasně mi „moje“ úřednice řekla, že jí žádnej papír nosit nemám, že už se to dávno nedává, že si mám jen ohlídat docházku do narozenin a po narozeninách ji to už nezajímá. Tím narážím na docházku v měsíci narozenin, protože v tomhle je také výklad nejednotný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
480
29.12.11 19:45

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat